marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sly Stallone aduce un nou film Rambo la 30 de ani de la lansarea seriei care a definit filmele de actiune moderne

Eroii adevarati nu mor niciodata! Cu 4 luni inainte de a reveni in cinematografe cu noul sau film The Expendables 2 care si-a lansat si un nou trailer in aceasta saptamana, Sylvester Stallone anunta ca lucreaza la ultimul film Rambo - al cincilea din serie.

Sly Stallone aduce un nou film Rambo la 30 de ani de la lansarea seriei care a definit filmele de actiune moderne

La 65 de ani, Sly Stallone este mai activ ca niciodata.The Expendables 2 filmul regizat de Simon West si in care joaca alaturi de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger se va lansa pe 17 august, insa producatori anunta deja The Expendables 3 care se va filma la sfarsitul anului.


Stallone a dezvaluit totodata ca a inceput sa scrie ultima poveste a lui Rambo pe care planuieste sa-l retraga dupa cel de-al cincilea film. Filmele din seria Rambo inceputa cu "First Blood" in 1982 l-au facut pe Stallone unul dintre cele mai de top figuri masculine din cinematografie si a creat un lung sir de comparatii cu marele rival Arnold Schwarzenegger care a lansat "Conan the Barbarian" in acelasi an - 1982.


Rambo 4 lansat in 2008 a fost scris, regizat si jucat de Stallone si a facut incasari de 113 milioane de $ ( buget de 50 de milioane). Actorul marturiseste ca nu se sperie sa-l joace pe Rambo la 30 de ani de la prima aparitie pe marile ecrane in interpretarea legendarului personaj Rambo.


Cum va arata noul Rambo? "In urmatorul film, Rambo va ajunge in Mexic, unde va intelege care ii este destinul. Nu este acela de a fi fermier, nu va fi unul obscur, ci il va ridica eroic pe culmile gloriei. Lucrez acum la scenariu"
a povestit Stallone.

 

"Rambo" Stallone face pe 6 iulie 66 de ani. Actorul a fost premiat la sfarsitul lunii aprilie pentru intreaga cariera la CinemaCon


In urma cu 4 ani Sylvester Stallone decidea sa-si puna capat carierei sale actoricesti, asa cum a si inceput-o, respectiv in plina glorie, alaturi de personajul cel mai drag lui, Rambo. Insa actorul a revenit asupra deciziei. Pe langa recordurile de box-office inregistrate in toata lumea, filmele Rambo au reinventat si au definit filmele de actiune moderne. Mai mult decat un personaj, Rambo este o legenda vie a razboiului, un soldat fara patrie, un erou pe care il cunosti deja foarte bine, un om a carui deviza este “mai bine mori pentru ceva decat sa traiesti pentru nimic”.



Stallone in ultimul film Rambo (2008)


Cele 4 filme din serie Rambo:

First Blood ( 1982)
Regie: Ted Kotcheff
Distributie: Sylvester Stallone, Brian Dennehy, Richard Crenna
Buget: 15 milioane de $
Incasari: 125 de milioane de $



Rambo: First Blood Part II (1985)
Regie: George P. Cosmatos
Distributie: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier
Buget: 30 de milioane de $
Incasari: 300 de milioane de $


Rambo 3 ( 1988)
Regie: Peter MacDonald
Distributie: Sylvester Stallone, Richard Crenna,  Marc de Jonge
Buget: 63 de milioane de $
Incasari: 189 de milioane de $


Rambo 4 ( 2008)
Regie: Sylvester Stallone
Distributie: Sylvester Stallone, Julie Benz,  Matthew Marsden
Buget: 50 de milioane de $
Incasari: 113 milioane de $


 


Galerie foto


Modifică setările cookies