marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sony va produce un film despre viata lui Steve Jobs. Ce actor crezi ca il poate juca?

Nu le-a luat mult timp. Sony a cumparat drepturile de ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson, ce va fi lansata oficial pe piata pe 24 octombrie.

Sony va produce un film despre viata lui Steve Jobs. Ce actor crezi ca il poate juca?

La 3 zile dupa moartea lui Steve Jobs, tatal Apple si probabil omul care a schimbat definitv fata cinematografiei animate, Sony a pus mana pe drepturile biografiei sale scrie deadline.com. In urmatorii ani ar uma sa apara si filmul produs de Mark Gordon, omul din spatele unui alt succes - Saving Private Ryan. Acesta va lucra cu Management 360 - compania care a finantat nominalizatul la Oscar -The Social Network.


Biografia initial numita “iSteve: The Book of Jobs,” a fost scrisa de Walter Isaacson, fostul director al postului CNN si fostul manager editorial al revistei Time,  un reputat biograf, care a publicat deja biografiile unor personalitati precum Benjamin Franklin si Albert Einstein .Walter Isaacson a colaborat cu Steve Jobs pentru a scrie aceasta biografie si a realizat ultimul interviu cu Jobs in luna septembrie. Cartea va fi lansata pe 24 octombrie.

Steve Jobs, slabit si in suferinta, cu numai cateva saptamani inainte de moartea sa, si-a aprobat biografia , deoarece a vrut ca fiii sai sa inteleaga mai bine de ce nu a fost intotdeauna alaturi de ei, potrivit autorului mult asteptatei carti.


Isaacson a declarat ca l-a vizitat ultima oara pe Jobs in urma cu numai cateva saptamani, cand l-a gasit intr-un dormitor de la parterul casei, simtindu-se rau. Jobs se mutase acolo deoarece se simtea prea slabit ca sa mai urce scarile. Totu?i, "mintea sa era inca ascutita si avea un umor vibrant", a scris Isaacson intr-un eseu pentru Time.com.

In 1999, Noah Wylie a jucat rolul lui Steve Jobs in drama documentar Pirates of Silicon Valley.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies