marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Steve Jobs" a avut premiera la Festivalul Telluride si i-a dat pe spate pe critici. Michael Fassbender, sanse mari la Oscar in 2016. Ce scrie presa internationala

"Steve Jobs”, in regia lui Danny Boyle , cu un scenariu scris de Aaron Sorkin si cu Michael Fassbender in rolul omului care a fondat imperiul Apple, a avut premiera la festivalul Telluride, unde a primit reactii extraordinare.

Steve Jobs a avut premiera la Festivalul Telluride si i-a dat pe spate pe critici. Michael Fassbender, sanse mari la Oscar in 2016. Ce scrie presa internationala

Dupa ce mai multi actori de Oscar au renuntat la rol, inclusiv Leonardo DiCaprio sau Christian Bale, David Fincher a iesit din proiect iar Sony a abandonat complet proiectul, filmul scris de Aaron Sorkin parea ca nu va mai vedea niciodata lumina. Insa, cand Universal a preluat filmul si Michael Fassbender a acceptat rolul, pelicula incepea sa prinda contur. Insa, multi s-au temut ca filmul va fi un esec, dupa atatea obstacole.


Ei bine, trio-ul Danny Boyle-Aaron Sorkin-Michael Fassbender a impresionat, dup ace filmul a avut premiera mondiala la Festivalul de la Telluride. Presa international s-a aratat incantata de film, iar pe Michael Fassbender l-au pus deja cap de lista la nominalizarile de la Oscar de anul viitor, pentru interpretarea magistrala pe care o face.


Filmul “Steve Jobs” este impartit in trei scene cheie, ca o piesa de teatru, si aduce in prim plan momentele cheie din viata lui Jobs si cele care au dus pe culmile succesului compania Apple. Danny Boyle a filmat cele trei scene in trei teatre diferite din San Francisco, iar Fassbender apare aproape in fiecare scena.

 

 

“Fassbender apare in fiecare minut al filmului si de fiecare data cand il vezi nu iti poti lua ochii de la el, este fascinant.  Actorul este fermecator si reuseste sa surprinda perfect atitudinea si spiritul lui Steve Jobs” au scris cei de la Variety.

 

“Filmul lui Aron Sorkin si Danny Boyle este un fel de “Birdman” pentru cei din domeniul tech. Cei doi cineasti isi arata maestria in aceasta poveste puternica despre omul care a schimbat definitive lumea tehnologica. Oricine il critica pe Fassbender ca nu seamana cu Steve Jobs ii subestimeaza forta actoriceasca si talentul. Devotamentul pe care Fassbender il aloca pentru a a intra in pielea lui Steve Jobs este senzational. Steve Jobs este un film care iti taie rasuflarea, despre un om imperfect, care a schimbat lumea” au scris cei de la IndieWire.
 

“Steve Jobs nu este neaparat o poveste despre viata lui Jobs, ci despre cum masuram succesul sau esecul. Versiunea lui Boyle arata total diferit de cea originala, vizualizata de David Fincher. Interpretarea lui Fassbender te da pe spate, este incredibil cat de bine a surprins esenta umana a genialului Jobs” au scris cei de la The Wrap.

“Steve Jobs” se va lansa in cinematografele din Romania pe 3 octombrie.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies