marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

STIRI PE SCURT: Trailer pentru "Mortdecai", cu Johnny Depp in rolul unui vanzator de opere de arta. Videoclip exclusiv cu Dakota Fanning si Kevin Kline in "The Last of Robin Hood"

Johnny Depp isi surprinde fanii cu o schimbare dramatica de look in trailer-ul filmului "Mortdecai". Imagini exclusive cu Dakota Fanning si Kevin Kline in "The Last of Robin Hood" au fost facute publice. 

STIRI PE SCURT: Trailer pentru Mortdecai , cu Johnny Depp in rolul unui vanzator de opere de arta. Videoclip exclusiv cu Dakota Fanning si Kevin Kline in The Last of Robin Hood

1. S-a lansat trailerul pentru "Mortdecai", noul film in care joaca Johnny Depp. Actorul in varsta de 50 surprinde cu o noua transformare in productia "Mortdecai", regizata de David Koepp. Pentru rolul de vanzator de opere de arta, Johnny Depp s-a tuns si s-a vopsit blond, insa fanii nu se declara foarte incantati de aceasta schimbare de radicala. Majoritatea este de parere ca look-ul adoptat in noua productie il imbatraneste peste masura.


Filmul "Mortdecai" este bazat pe seria de 3 volume scrisa de Kyril Bonfiglioli. Johnny Depp joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Oliver Platt si Jeff Goldblum.  Data de lansare a celor de la Lionsgate este 6 februarie 2015.

 

2. Videoclip exclusiv cu Dakota Fanning si Kevin Kline in "The Last of Robin Hood". A fost lansat un material video ce contine imagini exclusive din filmul biografic "The Last of Robin Hood", in care joaca Dakota Fanning si Kevin Kline. Productia este regizata de Richard Glatzer si Wash Westmoreland si surprinde ultimele zile din viata legendarului actor Errol Flynn.





3. Imagini noi din "Sin City: A Dame to Kill For". O noua scena din "Sin City" a fost facuta publica. In clipul, cu o durata de 27 de secunde, apar Josh Brolin, Ray Liotta si Juno Temple.


Regizorul Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005)."Sin City: A Dame to Kill For" va avea premiera in cinematografe pe 22 august.  
|


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies