marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Universal vor sa faca filme si cu noua serie Fifty Shades of Grey: Dakota Johnson si Jamie Dornan nu au semnat pentru trilogia "Grey"

Zilele trecute, fanii cartilor Fifty Shades of Grey au avut parte de o supriza colosala, dupa ce autoarea trilogiei originale, E.L. James, a anuntat ca intentioneaza sa scrie o noua trilogie, din perspectiva lui Christian Grey. Insa, vor aparea aceleasi staruri in filme?

Studiourile Universal vor sa faca filme si cu noua serie Fifty Shades of Grey: Dakota Johnson si Jamie Dornan nu au semnat pentru trilogia Grey

Conform Hollywood Reporter, surse apropiate sustin ca studiourilor Universal detin drepturile de ecranizare si pentru noua trilogie, "Grey". Dakota Johnson si Jamie Dornan nu au contracte semnate pentru alte filme decat cele din seria originala, asa ca este foarte posibil ca in "Grey", protagonistii Anastasia Steele si Christian Grey sa fie jucati de alti actori. In momentul in care cei doi actori au semnat contractele, acestia nici nu stiau de faptul ca autoarea va lansa inca o trilogie inspirata de personajele jucate de ei.

Hollywood Reporter noteaza ca presedinta Universal, Donna Langley, pune pe plan secund trilogia Grey, pe moment, si este foarte concentrata pe urmatoarele doua filme din seria Fifty Shades of Grey, "Fifty Shades Darkers" si "Fifty Shades Freed".
 

 

Cei doi actori deja au cerut renegocierea salariilor pentru urmatoarele lor aparitii, dupa ce "Fifty Shades of Grey" s-a dovedit a fi un hit in box-office-ul mondial. Daca nu vor fi de acord sa apara in mai multe filme, atunci cei de la Universal vor fi nevoiti sa caute actori noi pentru rolurile Anastasiei Steele si Christian Grey.

Scriitoarea care a scris cel mai de succes roman erotic din toate timpurile vrea sa dea lovitura inca o data. E.L. James a anuntat oficial ca va rescrie povestea de dragoste dintre tanara studenta virgina, Anastia Steele, si miliardarul sado-masochist Christian Grey. De data aceasta, povestea va fi expusa din punctul de vedere al eroului masculin, Christian Grey.

 

Anuntul a fost facut pe contul de Instagram al autoarei: "Sunt bucuroasa sa va anunt ca pe 18 iunie vom lansa noua trilogie, "Grey", din punctul de vedere al lui Christian Grey. Sper sa va placa" a scris autoarea. E.L. James sustine ca decizia a venit in urma cererilor uriase din partea fanilor, care i-au cerut mai multe detalii despre trecutul intunecat al eroului cartilor. Volumul va fi lansat pe 18 iunie, cand ar fi fost si ziua personajului, Christian Grey.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies