marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SUPER GALERIE FOTO: Cei mai HOT tineri actori din lume!

Sunt tineri, frumosi, au o varsta minunata, 25 de ani, si au cucerit intreaga lume. Sunt cei mai hot tineri ai generatiei lor iar revista PEOPLE i-a inclus in topul celor mai “buni" actori de pe planeta.

SUPER GALERIE FOTO: Cei mai HOT tineri actori din lume!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!



1.AMANDA SEYFRIED
Vedeta din “Scufita Rosie” este imaginea unei firme de produse cosmetice dar dincolo de camera de luat vederi secretul infatisarii lui Seyfried este simplu . “Nu-mi vopsesc parul si pot merge lejer pe strada fara produse de make-up pe fata”, a marturisit actrita. "Sa ma epilez pe picioare e cam tot ce fac pentru mine”, spune Amanda.
 


2. ODETTE ANNABLE
Starul in varsta de 25 de ani din serialul FOX ,“Breaking In”,  si-a castigat deja locul pe covorul rosu alaturi de sotul ei  David Annable din “Brothers & Sisters” – multumita originilor ei cubaneze. “Mama m-a indemnat intotdeauna sa ma port clasic si simplu”


3.KENDRA WILKINSON
Maternitatea cu siguranta a schimbat-o pe fostul iepuras Playboy si actuala concurenta din showul TV “Dancing with the Stars”. "Acum ca sunt mama definitia frumusetii in viziunea mea s-a schimbat foarte mult.  Sa ma machiez si sa ma coafez nu mai este prioritatea mea numarul unu. Pe primul loc este copilul meu”, a declarat Wilkinson revistei PEOPLE.


4. ROBERT PATTINSON
Are 25 de ani si planeta la picioare. Fanii nu se mai satura de starul din “Twilight” iar la muzeul figurilor de ceara din Londra exista o replica a actorului britanic  care l-a jucat pe Edward Cullen.Robert este insa satul de imaginea lui palida. "M-am saturat de paloarea pe care trebuie sa o am in film”, spune actorul. “Sa ai acel machiaj pe fata in fiecare zi e foarte dificil. Imediat ce ma demachiez toata lumea imi spune: “O, arati normal. Pari un om sanatos”, marturiseste Pattison.
 


5. CAMILLA BELLE
Cu o fata deosebita care a adus-o in prezentarile celor de la Prada actrita  este favorita designerilor . Nascuta in California, Camilla spune ca in spatele succesului sta capacitatea ei de a-si asuma riscuri.. "Nu spun nu niciodata niciunei sanse, sunt o persoana careia ii place riscul”, spune ea. "Cred ca de vina este sangele brazilian care-mi curge in vene”


 

 
6. LAUREN CONRAD
Fostul star din “Hills” devenit acum designer este admirata pentru stilul sau unic. Conrad  spune insa ca a muncit din greu sa arate si sa se simta bine. “Cu un an in urma eram la pamant, aratam rau, aveam celulita, ma intrebam de unde au venit toate astea? Apoi am inceput sa merg la sala, sa exersez si acum ma simt in forma maxima.”

 

7. CHANCE CRAWFORD
Joaca rolul blandului Nate Archibald in “Gossip Girl” si, la cei 25 de ani ai sai,  Crawford poate fi dat drept exemplu in domeniul fizic (la urma urmei in 2009 PEOPLE l-a declarat cel mai ravnit burlac din lume). Dar acest texan este relaxat si-si traieste viata simplu. “Imi place foarte mult sa pastrez lucrurile simple, de la ceea ce port pana la prietenii cu care ma inconjur”, spune actorul care va aparea in drama “Peace, Love, & Misunderstanding”


8. MEGAN FOX
"Ma simt foarte sexy si cred ca eman asta prin toti porii”, spune aceasta bomba sexy. Megan e una dintre cele mai frumoase femei din lume, stie asta, are 25 de ani si un munte de incredere in ea. “E ceva ce vine din mine, nu am cum sa apas pe un buton si sa zic: gata nu mai sunt sexy”. Si cine s-ar astepta la mai putin din partea imaginii Emporio Armani la lenjerie intima?

 


9. DIANNA AGRON
Cu aspectul ei de fata buna nu e de mirare ca Agron joaca rolul unei regine in “Glee”. Dar frumusetea blonda care va implini 25 de ani la finele acesti luni spune ca experienta ei pe bancile scolii a fost foarte dura. “ Nu stiam nimic despre make-up”, a marturisit ea pentru PEOPLE. "Purtam cele mai gresite combinatii de culori  si nu ma pensam.Eram groaznica”


10. SHIA LABEOUF
Un tip cu un foarte dezvoltat simt al umorului starul din “Transformers” a glumit odata si a spus ca arata precum Garry Shandling. Nimeni nu poate nega insa ca  LaBeouf este foarte hot.  Puteti sa o intrebati pe colega lui de platou, Megan Fox. "Este magnetic," marturiseste aceasta. "Are niste ochi blanzi de catelus si te cucereste pe loc”


 

11.LEIGHTON MEESTER
Nu v-ati imagina niciodata ca aceasta frumusete din “Gossip Girl” a fost odata... uratica. "Purtam ochelari, nu ma pensam si aveam niste lanturi groaznice la gat. Mi-a trebuit ceva timp sa ma simt confortabil in pielea mea si asta se intampla doar de cativa ani”


12. LEA MICHELE
Starul din “Glee” este acum pe coperta multor reviste dar nu a avut intotdeauna atat de multa incredere in ea. “Am vrut sa-mi iau o slujba in care sa-mi folosesc nasul, credeam ca pot face asta fiindca era mare! Mama imi spunea mereu: trezeste-te, poti face mai mult. Si am facut!”

 

13. ROONEY MARA
S-a facut remarcata cu rolul din “The Social Network” si i-a cucerit pe toti cu genele ei lungi, ochii blanzi cu cateva tatuaje. "Nu am avut gauri in urechi pana la acest film si a trebuit sa-mi fac 4 gauri in fiecare ureche pentru rol. A durut al naibii de tare”

14. BRUNO MARS
Staru R&B pop din Hawaii  a avut intotdeaun ceva special, inca de la 4 ani cand canta in fata camerei imbracat intr-un costum al lui Elvis micutul Bruno spunea: “Imi plac cantecele lui si modul in care danseaza si buzele lui.” 20 de ani mai tarziu interpetul hit-ului "Grenade" isi incanta audienta cu stilului lui inconfundabil
 

15.ANNA KENDRICK
La 25 de ani Kendrick  a reusit sa-i impresioneze pe  George Clooney  sau Robert Pattinson  atat cu mintea cat si cu frumusetea ei. "Anna este ca o gura de aer proaspat”, spune regizorul productiei “Up in the Air”, Jason Reitman . Cu o nominalizare la Oscar Anna este o femeie careia nu-i este frica de inteligenta ei.


16. KAT DENNINGS
Cu buzele ei pline si senzualitatea excesiva, actrita cunoscuta pentru rolurile din “The 40 Year-Old Virgin” si “Nick and Nora's Infinite Playlist”- ar putea trece drept sora mai mica a lui Scarlett Johansson. Cu toate acestea, tanara nascuta in Philadelphia care va juca in “Thor” in aceasta primavara spune : “Oameni, as vrea sa ma bronzez, sa-mi aranjez dintii si sa-mi fac o micsorare de sani. Fara gluma!”


 

17.IRINA SHAYK
Modelul in varsta de 25 de ani care a fost iubita lui Cristiano Ronaldo si a aparut in costum de baie pe coperta Sports Illustrated a strabatut un drum lung de la fetita dintr-un orasel  din Rusia pana aici. Cat de mic era orasul? Shyak spune: "nici macar nu aveam magazine cu haine in oras”


18. MARK BALLAS
Concurentul la “Dancing with the Stars “  stie cel mai bine cum sa castige trofeul si cum sa scoata ce e mai bun din partenera lui.  Fost partenera, Bristol Palin, spune despre el ca este cel mai hot barbat in viata. “Mark este minunat,  stie cum sa te incurajeze si sa te faca sa te simti bine cu tine”



 

19.GEMMA ARTERTON
Este posibil sa fii indraznet si frumos? Sigur da si Gemma este cllr un astfel de om. Actrita britanica care a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal in “Prince of Persia: The Sands of Time” este o femeie puternica. "Este genul de om care spune ce-i trece prin cap, o calitate atat  pe marele ecran cat si in afara lui”, spune Gyllenhaal. "Atractia dintre noi la filmari a fost la fel de fierbinte ca si desertul marocan”
 


20. PENN BADGLEY
Actorul si-a aratat la propriu muschii in 2009 in filmul “The Stepfather”, dar s-a remarcat odata cu rolul din “Gossip Girll”. "Are un aer umil, de comedian, care te dezarmeaza”, spune  despre Penn colega de platou, Leighton Meester .

21. KELLIE PICKLER
Blonda de 25 de ani a reusit sa cucereasca publicul de la American Idol cu farmecul sau de sudista. Acum are si mai multe motive sa straluceasca, s-a maritat recent cu  Kyle Jacobs. "Sunt cea mai fericita femeie din lume”,  a marturisit ea pentru  PEOPLE. "Kyle imi arata cum ar trebuie sa fie dragostea."


 

22. CAREY MULLIGAN
La inceput a fost cunoscuta ca fiind ex iubita lui Shia LaBeouf, dar si-a castigat respectul  pentru rolul pe care il va juca alaturi  Lenardo di Caprio in “The Great Gatsby”, un rol pentru care s-a luptat cu Scarlett Johansson, Keira Knightley sau  Michelle Williams.

23. CIARA
Cand cea mai buna prietena a lui Kim Kardashian nu canta "Love Sex Magic" (featuring Justin Timberlake)  sau "Ride" (featuring Ludacris), Ciara este model pentru Wilhemina. Iar parerea ei despre frumusete este sincera. “ Sa fii frumos vine din atitudine, totul tine de increderea pe care o ai in tine”, spune Ciara.

24. MARY-KATE & ASHLEY OLSEN
Nu sunt straine de lista PEOPLE cu cei mai frumosi oameni din lume– sunt pe micul ecran din 1998 – Mary-Kate and Ashley Olsen au dobandit admiratia intregii lumi pentru abilitatea de a se reinventa, dar si pentru faptul ca s-au transformat in fashion icon pentru o lume intreaga. “Am crescut in ochii publicului, la propriu, asa ca ne-am obisnuit sa fim in prim plan. Daca esti prea critic cu tine nu o sa iesi niciodata  din casa”

25. ARMIE HAMMER
Fostul model, devenit actor in “The Social Network” , s-a antrenat indelung pentru la sala, atat de mult incat in luna de miere, frumselul de la Hollywood nu a ratat nicio sansa sa-si arate muschii. “ Cum prindeam o ocazie sa stau la bustul gol nu o ratam”, marturiseste Armie.
 

 

Sursa foto: People


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies