marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Supereroii incotro? Ce urmeaza pe marele ecran in 2013

Primele doua titluri ca incasari worldwide in 2012 sunt The Avengers si The Dark Knight Rises, iar piata supereroilor tinde sa se aglomereze si mai tare pe viitor. Warner Bros. a sunat o adunare pompoasa, dar cam grabita, pentru Justice League - un conglomerat de supereroi care sa-i concureze pe cei de la Marvel, iar zvonuri noi despre posibile proiecte apar si dispar in fiecare saptamana.  La Comic-Con Thomas Jane a prezentat un scurtmetraj cu el insusi revenit in rolul lui Punisher facut din proprie initiativa cu care a vrut sa sensibilizeze casele de productie si fanii. Ce ne asteapta insa sigur in anul ce urmeaza? 

 

Man of Steel 

Superman, unul din supereroii traditionali, are parte de un reboot anuntat deja pentru 14 iunie 2013. Impresiile dupa trailerul oferit in premiera odata cu vizionarea lui The Dark Knight Rises au fost pozitive, multe lume remarcand o atmosfera a la Cristopher Nolan pentru Man of Steel pe o poveste co-scrisa de David S. Goyer si regizata de Zack Snyder (Sucker Punch, Watchmen, 300).  Rolul lui Clark Kent/Kal-El ii va apartine lui Henry Cavill, parintii sai pamanteni vor fi interpretati de Diane Lane si Kevin Costner, in timp ce love interest-ul il va reprezenta Amy Adams

 

 

The Wolverine

Unul din personajele din seria X-men cu priza maxima la public, Wolverine in interpretarea lui Hugh Jackman, devine eroul unei povesti cu sabii de samurai si o dragoste interzisa intr-un titlu al casei de productie 20th Century Fox cu data de lansare fixata pentru 26 iulie 2013. Regizorul filmului, James Mangold, si-a dovedit versatilitatea de la remake-ul western-ului 3:10 to Yuma si pana la urmaririle spectaculoase din Knight and Day. Tot ceea ce spera fanii e ca proiectul sa nu se fereasca, de dragul unui certificat de buna purtare din partea MPAA, de senzatiile tari si scenele puternice pe care le promite. 

 

 

Iron Man 3

Dupa incasarile filmelor anterioare, miliardarul playboy Tony Stark si extensia sa metalizat hipetehnologizata spera la un “business as usual” incepand din 3 mai 2013, cand se lanseaza in toata lumea al treilea film Iron Man. Zvonurile dau ca sigura o poveste in care lupta se va da pe teren chinezesc, iar scenaristul devenit regizor Shane Black, cunoscut pentru povestile si personajele sale din filmele de actiune ale anilor ’90 (seria Lethal Weapon sau The Long Kiss Goodnight), promite ca Robert Downey Jr. va oferi spectatorilor portia obisnuita de umor si adrenalina.

 

 

Thor: The Dark World

Data lansarii celei de-al doilea film al razboinicului cu buletin de Asgard s-a tot modificat.  Ultima varianta oficiala: 8 noiembrie 2013. Pentru fani o veste foarte buna in conditiile in care multi au spus dupa succesul lui Avengers ca eroii lui Marvel nu vor mai avea parte de filme solitare. Sigur ca Marvel planuieste si o continuare pentru Avengers, dar ea este anuntata abia pentru 2014. Pana atunci Chris Hemsworth va reveni intr-o aventura solo sub mana regizorului Alan Taylor, cunoscut pentru Game of Thrones, iar spectatorii sunt curiosi sa vada daca acest al doilea film il va reuni pe Thor cu Jane Foster (Natalie Portman).

 

 

Fantastic Four – Reboot

Josh Trank – omul care a dat lovitura cu Chronicle, un film cu buget de 40 de milioane de dolari si incasari de peste 120 – a primit in grija un reboot pentru Fantastic Four. Seria a debutat rezonabil ca incasari in 2005, dar continuarea sa, Rise of the Silver Surfer din 2007, n-a mai lasat loc de sperante celor de la 20th Century Fox. Desi nu exista inca informatii legate de scenariul filmului si nici nu se stie daca Jessica Alba va fi interesata de noul proiect, un lucru e cert: Chris Evans va ramane la Captain America, iar Human Torch isi va gasi un nou actor.


Modifică setările cookies