marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tatal sau i-a dat droguri la 7 ani, o femeie l-a salvat de la dezastru: cele mai fascinante lucruri despre Robert Downey Jr.

Revenirea lui Robert Downey junior pare desprinsa din filmele de la Hollywood! Recent actorul a declarat ca nevasta sa, regizoarea Susan Levin  a fost miracolul care l-a ajutat sa scape de droguri.

Tatal sau i-a dat droguri la 7 ani, o femeie l-a salvat de la dezastru: cele mai fascinante lucruri despre Robert Downey Jr.


Vanity Fair spune despre el ca este al zecelea cel mai bogat actor pe anul trecut cand si-a pus in conturi -  31.5 milioane de dolari. Actorul de  46 de ani nascut  in New York a avut o cariera plina de suisuri si coborasuri si a reusit sa ajunga de la un bad boy notoriu la un actor "A-list"!


Iata 11  lucruri fascinante  pe care nu le stiai despre Robert Downey jr.

1.Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme in viata personala. Actorul a fost arestat in 1996 pentru detinere de droguri si arme, a petrecut aproape un an in inchisoare in 1999 si a fost arestat din nou, in 2000, tot pentru posesie de droguri

2. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar in 1992, pentru rolul principal din "Chaplin". In 2008 a primit a doua niminalizare la Oscar pentru rolul din Tropic Thunder ca actor in rol secundar.


3. Este casatorit din 2005 cu producatoarea de film Susan Levin. Robert Downy Jr. are deja un fiu, Indio, in varsta de 17 ani, din prima lui casnicie cu Deborah Falconer. Cei doi au fost casatoriti in perioada 1992 - 2004.


4. Si-a cunoscut nevasta  - Susan Levin - pe platourle de la Gothika si a numit-o miracolul care l-a salvat de droguri.


 

5. In 2010 a fost declarat de Forbes pe locul 4 in topul celor mai profitabile staruri.

 

6. Hugh Hefner, patronul revistei Playboy, a declarat ca va accepta ca viata lui sa fie transpusa pe marele ecran doar cu conditia ca rolul lui sa fie interpretat de Robert Downey Jr.
 


7. Tatal sau, regizorul Robert Downey i-a dat primul rol in filmul Pound pe cand avea 5 ani. Tot el l-a introdus si in lumea drogurilor : i-a adus prima data marijuana cand avea doar 7 ani. Robert Downey Jr a declarat insa ca nu-si invinovateste tatal pentru dependenta cu care s-a luptat in tinerete.


8. A avut o relatie de 6 ani cu Sarah Jessica Parker. Actrita a rupt relatia cu el in 1991 pentru ca nu mai putea suporta dependenta sa. “A incercat sa ma ajute insa eu am stricat totul” a povestit Downey.

 

9. A renuntat la petreceri in 2003 cand a avut o “revelatie” intr-un Burger King din California. Si-a aruncat drogurile in ocean si a inceput o alta viata. Nu ar fi reusit insa fara ajutorul lui Susan.

10. Canta la pian, si-a lansat un album solo si este un expert in arte martiale. Fiul sau i-a mostenit pasiunea pentru muzica.

11. Este bun prieten cu Mel Gibson si Emilio Estevez. Are 1.75, iar actorul sau favorit este Peter O'Toole

Sursa foto:  Getty / Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies