marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tatuajul cu mii de fani in intreaga lume! Imagini violente pentru thrillerul lui David Fincher, The Girl with the Dragon Tattoo! Vezi trailer!

Cartea cu milioane de fani in toata lumea - The Girl with the Dragon Tattoo are o noua adaptare in viziunea lui David Fincher iar filmul - unul dintre cele mai asteptate thrillere din acest an va fi lansat pe 21 decembrie 2011.

Tatuajul cu mii de fani in intreaga lume! Imagini violente pentru thrillerul lui David Fincher, The Girl with the Dragon Tattoo! Vezi trailer!

articole relationate

The Girl with the Dragon Tattoo

The Girl with the Dragon Tattoo

Filmul are o distributie de exceptie si un numar impresionant de actori faimosi de la Hollywood: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer, Robin Wright si Goran Visnjic. Un trailer piratat  si-a facut debutul online si a avut parte de reactii excelente.


The Girl With The Dragon Tattoo face parte din trilogia "Millenium", scrisa de jurnalistul suedez Stieg Larrson. Conform planurilor producatorilor de la Columbia Pictures, vor fi adaptate pentru marile ecrane toate cele trei romane: "The Girl With The Dragon Tattoo", "The Girl Who Played with Fire" si "The Girl Who Kicked the Hornet's Nest" care au fost vandute in milioane de exemplare in intreaga lume.

Cu un buget de 100 de milioane de dolari, filmul spune povestea lui Mikael Blomkvist (Daniel Craig), un jurnalist de investigatii cazut in dizgratie, care este contactat de un batran nobil din clanul Vanger - Henrik (Christopher Plummer) pentru a face lumina intr-un caz. Mikael trebuie sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata acestuia, Harieta Vanger care a disparut acum 40 de ani.


In ajutorul acestuia vine Lisbeth Salander (Rooney Mara) , o tanara hackerita, noncomformista si plina de tatuaje. Impreuna descopera ca disparitia Harietei este legata de o serie de crime oribile petrecute cu 40 de ani in urma. De aici incep aventurile lor.

Pentru rolul lui Mikael Blomkvist s-au luptat actori de lux ca George Clooney, Johnny Depp si Brad Pitt iar pentru rolul lui Lisbeth producatorii au negociat cu Natalie Portman si Scarlett Johansson care a fost refuzata pentru ca era prea sexy.

Pana sa ajunga in atentia americanilor filmul a mai avut parte de o ecranizare, produsa de suedezi in anul 2009 ( regia lui Niels Arden Oplev) care s-a bucurat de recenzii foarte bune.

Varianta lui David Fincher este anuntata si ea drept un film cu imagini dure: nu lipsesc violenta, sexul, nuditatea, sunt tratate traume psihologice si teme ca rasismul, violul, razbunarea. Un trailer oficial va fi lansat in urmatoarele saptamani.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies