marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser pentru Jurassic World: lumea fantastica a dinozaurilor este readusa la viata. Vezi imaginile spectaculoase

Una dintre cele mai populare francize cinematografice este relansata. In sfarsit, au aparut si primele imagini din Jurassic World, al patrulea film din seria Jurassic Park.  Cei de la Universal au lansat un teaser scurt, de doar 15 secunde, cu cateva zile inaintea lansarii oficiale a primul trailer.

Teaser pentru Jurassic World: lumea fantastica a dinozaurilor este readusa la viata. Vezi imaginile spectaculoase

Pe 27 noiembrie vom vedea in premiera trailerul complet pentru Jurassic World, insa pana atunci ne putem delecta cu un preview de 15 secunde. In teaser, apare starul filmului, Chris Pratt, dar si imagini cu dinozauri. Teaser-ul este realizat intr-o maniera melancolica, ce ne transporta in urma cu 20 de ani, prin muzica si cadre.

 

Regizorul Colin Trevorrow aduce un omagiu filmului original, regizat de Steven Spielberg: cu toti ne amintim de poarta giganta pe care scria Jurrasic Park, pe care o gasim si in noul film, sau de dinozauri Gallimimus, ce seamana cu niste struti, si ei prezenti in viitorul film.

 

 

 

Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan. Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei.
 

 

Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.


 

In 1993, Steven Spielberg a regizat Jurassic Park, adaptat dupa romanul omonim scris de Michael Crichton, in care un grup de oameni de stiinta sunt atacati de dinozauri intr-un parc natural popular de reptilele gigant. Imediat, pelicula a devenit un succes de box-office, un film cult pentru o generatie si un deschizator de drumuri in domeniul efectelor speciale. Cu 3 Oscaruri, Jurassic Park se afla in topul celor mai bune 250 de filme din toate timpurile, alcatuit de IMDb. Filmul a facut incasari mondiale de 900 de milioane de dolari.


Jurassic World
urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 12 iunie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies