marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teen Choice Awards 2013: ultimul film din seria Twilight a dominat gala cu 7 premii castigate, vezi cele mai frumoase imagini 

Ultimul film din seria "Amurg", intitulat "Breaking Dawn - Part 2", a dominat gala Teen Choice Awards 2013, organizata duminica seara, la Los Angeles, unde a castigat sapte trofee.

Teen Choice Awards 2013: ultimul film din seria Twilight a dominat gala cu 7 premii castigate, vezi cele mai frumoase imagini


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Gala Teen Choice Awards 2013

 


Aceasta pelicula s-a impus la categoriile "cel mai bun film SF-fantasy", "cel mai bun film romantic", "cea mai buna actrita intr-un film SF-fantasy" (Kristen Stewart), "cel mai bun actor intr-un film SF-fantasy" (Taylor Lautner), "cea mai buna actrita intr-un film romantic" (Kristen Stewart), "cel mai bun actor intr-un film romantic" (Robert Pattinson) si "Scene Stealer" (Kellan Lutz), informeaza contactmusic.com.


Cel mai bun film al anului a fost desemnat "Iron Man 3", iar pelicula "The Perks of Being A Wallflower" s-a impus la categoria "cel mai bun film-drama", in timp ce lungmetrajul "Pitch Perfect" s-a impus la categoria "cel mai bun film-comedie".

Cei mai buni actori din filmele de actiune au fost desemnati Robert Downey Jr. ("Iron Man 3") si Anne Hathaway ("The Dark Knight Rises"), cei mai buni actori din registrul dramatic au fost votati Logan Lerman si Emma Watson (ambii pentru rolurile din "The Perks of Being A Wallflower"), iar cei mai buni actori din registrul comic au fost alesi Skylar Astin si Rebel Wilson (ambii pentru rolurile din "Pitch Perfect").

 

Nina Dobrev                                                             Ian Somerhalder

 

Ashton Kutcher a fost recompensat cu trofeul "Ultimate Choice".Serialele de televiziune "Pretty Little Liars" si "The Vampire Diaries" au castigat fiecare trei trofee, printre care si cele in categoriile "cel mai bun serial-drama" si "cel mai bun serial SF-fantasy", iar musicalul televizat "Glee" s-a impus la categoria "cel mai bun serial-comedie".

 

 

Selena Gomez                                                         Michelle Rodriguez

 

Nina Dobrev si Ian Somerhalder, fosti iubiti si colegi in distributia serialului "The Vampire Diaries", s-au impus, fiecare, la categoriile rezervate celor mai buni actori din serialele SF-fantasy. In domeniul categoriilor muzicale, Justin Bieber a obtinut trei trofee, inclusiv pentru "cel mai bun cantaret". Trofeul feminin echivalent a revenit cantaretei Demi Lovato. Grupul One Direction, care a deschis gala de duminica seara cu o interpretare plina de energie a noului sau single "Best Song Ever", a castigat patru trofee, impunandu-se inclusiv la categoriile "cea mai buna formatie" si "single-ul preferat al unei formatii" ("Live While We're Young").


La categoria cel mai bun grup rock s-a impus grupul Paramore, iar Lady Antebellum a fost desemnat cel mai bun grup country, in timp ce Macklemore & Ryan Lewis s-au impus la categoriile "cel mai bun grup hip-hop/ rap" si "cea mai buna piesa hip-hop/rap" ("Can't Hold Us"). Gala Teen Choice Awards 2013 a fost prezentata de Lucy Hale si Darren Criss si a avut loc la Gibson Amphitheatre din Los Angeles.

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty
 



Modifică setările cookies