marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers, al 11-lea film din istorie care face un miliard de dolari

Imposibilul a devenit realitate. Galaxia de super eroi Marvel in regia lui Joss Whedon a strans in 19 zile incasari de un miliard de dolari. Pelicula a rupt atat de multe recorduri incat pana si celor de la Hollywood le este greu sa tina pasul cu ea.

The Avengers, al 11-lea film din istorie care face un miliard de dolari

The Avengers/Razbunatorii  a reusit sa egaleze filmele "Avatar" si "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" la viteza cu care a strans la nivel mondial incasari de un miliard de dolari.
 

Pelicula cu Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner),  Black Widow (Scarlett Johansson) si Nick Fury (Samuel L. Jackson) s-a incoronat astfel al 11-lea film din istorie care atinge aceasta bariera.


5 secrete care au facut din The Avengers un succes mondial: reteta financiara perfecta!


Cu toate ca este un film cu super eroi, in SUA unde a facut incasari de 373 de milioane de dolari pana acum, 40% din audienta a fost reprezentata de publicul feminin. International, The Avengers a strans 628 milioane de dolari. Tinand cont ca in afara SUA  filmul trebuie sa se mai lanseze pe cateva piete mari, pelicula are sanse sa ajunga la 1.4 miliarde de dolari si sa urce pe locul 3 in topul productiilor cu cele mai mari incasari din istorie in spatele Avatarului si Titanicului, scrie hollywoodreporter.com.

Si in aceasta saptamana filmul realizat de Marvel si Disney a dominat box office-ul din SUA fiind lider cu 103 milioane de dolari. In spatele sau s-au clasat comediile "Dark Shadows,"  cu 28.8 milioane de $ si  "Think Like a Man," cu 6.3 milioane de $.


Constelatia de vedete din distributia The Avengers/Razbunatorii 3D a adus incasari de 1.039.341 RON weekendul trecut  in Romania, adica 310.000 dolari.  Pelicula are sanse puternice ca in urmatoarele 3-4 saptamani sa depaseasca pragul de un milion de dolari stransi pe piata romaneasca.


         


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies