marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight cel mai popular film din ultimul deceniu pe IMDb. Vezi topul celor mai cautati 10 actori

Pe 25 ianuarie, IMDb cea mai celebra baza de date cu filme si actori a implinit 10 ani de existenta ocazie cu care a realizat un clasament al celor mai cautate pelicule si vedete din ultimul deceniu.

The Dark Knight cel mai popular film din ultimul deceniu pe IMDb. Vezi topul celor mai cautati 10 actori

Fara prea mari surprize, capodopera lui Christopher Nolan  The Dark Knight  din  2008 a fost numit cel mai popular film din ultimii 10 ani pe IMDb. Blockbusterul cu incasari de peste un miliard de dolari este  primul film care a intrat pe locul 1 in topul celor mai bune filme realizat de IMDB, la doar 2 zile de la lansare.


The Dark Knight, pelicula ce continua aventurile lui Batman, este filmul inspirat din benzi desenate cu cele mai multe nominalizari la Oscar.  Christian Bale, actorul care a schimbat pentru totdeauna fata supereroului Batman si l-a dus la un alt nivel a reusit alaturi de regretatul Heath Ledger sa creeze doua interpretari magnifice. The Dark Knight a generat o adevarata manie si are milioane de fani in toata lumea.

In 2008, producatorii de la Warner Bros. au planuit timp de 6 luni o strategie anti piratare iar toti cei care au primit o copie inainte de lansarea oficiala a filmului au fost urmariti la sange. Insa cu toate eforturile lor prima copie a aparut pe internet la 38 de ore de la lansarea filmului in cinema. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 12 LUCRURI INEDITE DESPRE THE DARK KNIGHT


The  Dark Knight Rises
finalul epic si grandios al seriei inceputa cu 7 ani in urma de Christopher Nolan se va lansa pe 20 iulie in acest an.

Clasamentul celor mai cautate filme ale deceniului a fost completat de 2. Donnie Darko, 3. Pulp Fiction, 4. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, 5. The Lord of the Rings: The Return of the King 6. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, 7. Harry Potter and the Order of the Phoenix, 8. Twilight, 9. Harry Potter and the Goblet of Fire, 10. The Godfather.


GALERIE FOTO: TOP 2O CU FILMELE CARE AU AVUT CELE MAI MARI INCASARI IN 2011

Cel mai popular star al deceniului este nimeni altul decat Johnny Depp, actorul de 48 de ani a reusit sa atraga hoarde de  fani in primul rand cu cele 4 filme din seria Piratilor din Caraibe. Actorul a fost urmat in top de vedete ca 2.Brad Pitt, 3. Angelina Jolie, 4. Tom Cruise, 5. Natalie Portman, 6. Christian Bale, 7. Scarlett Johansson, 8. Jennifer Aniston, 9. Keira Knightley, 10. Emma Watson.

 

Serialul care a atras cei mai multi fani in ultimul deceniu a fost show-ul celor 48 de naufragiati din Lost. Acesta a fost urmat de  2. House M.D., 3. Grey's Anatomy, 4. Heroes, 5. How I Met Your Mother, 6. 24, 7. Glee, 8. True Blood, 9. Dexter10. Gossip Girl

The  Dark Knight Rises ( 2012)
Regizor:  Christopher Nolan
Distributie:Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman si Tom Hardy
Buget: 250 de milioane de dolari

The Dark Knight ( 2008)
Regizor: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
Buget: 185 milioane de dolari
Incasari: 1. 001 miliarde de dolari



Batman Begins ( 2005)
Regizor: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
Buget: 150 de milioane de dolari
Incasari: 372 milioane de dolari

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies