marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: There and Back Again, al treilea film din trilogia lui Peter Jackson a fost amanat: cand se va lansa ultima parte din seria Hobbitul

Fanii seriei The Hobbit au primit o veste trista, dupa ce producatorii au decis sa amane lansarea ultimului film din serie, The Hobbit: There and Back Again.

The Hobbit: There and Back Again, al treilea film din trilogia lui Peter Jackson a fost amanat: cand se va lansa ultima parte din seria Hobbitul

 

Initial, a treia parte trebuia lansata in vara lui 2014, pe 18 iulie, insa Cei de la Warner Bros s-au temut ca filmul lui Peter Jackson sa nu se suprapuna cu un alt film mare al verii in 2014, X-men:Days of Future Past, care este intens asteptat de fanii X-men si poate ajunge unul dintre cele mai mari blockbustere in 2014.

 

The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai asteptat film in 2012 si a creat o multime de controverse datorita formatului: a fost primul film realizat cu 48 de cadre pe secunda. O parte dintre fani n-au fost entuziasmati de vizionarea in astfel de format, insa altii spun ca este un eveniment cinematografic.

 

 

 

Astfel, al doilea film din serie The Hobbit: The Desolation of Smaug se va lansa pe 13 decembrie 2013, iar a treia parte, The Hobbit: There and Back Again se va lansa pe 17 decembrie 2014. In urma cu cateva luni, producatorii erau foarte entuziasmati de faptul ca vor lansa vara al treilea film, o perioada cunoscuta ca regalul blockbusterelor:

 

 

"Am vrut sa avem o pauza mai mica intre lansari pentru ca fanii sa nu astepte foarte mult pentru a vedea cum se incheie trilogia si vara este o perioada propice pentru a lansa un astfel de proiect colosal" au spus cei de la Warner pentru Hollywood Reporter. Veronika Kwan Vandenberg, cea care se ocupa de distributia filmului a mai adaugat: "The Hobbit: There and Back Again va fi un spectacol emotional si cu o actiune uimitoare care va transforma finalul seriei intr-unul grandios. Lansarea acestui film vara ofera mai multe posibilitati fanilor dornici sa participe la acest eveniment mondial" a spus aceasta in urma cu cateva luni despre decizia de a lansa vara ultimul film The Hobbit. Insa, fanii vor mai avea de asteptat 6 luni in plus fata de data initiala.

 

 

Primul film The Hobbit a primit recenzii mixte, cei mai duri critici acuzandu-l pe Peter Jackson ca nu vine cu nimic nou fata de trilogia Stapanul Inelelor. Insa fanii inratiti au fost cuceriti din nou de maestria lui Jackson de a crea un univers cu totul deosebit, asa cum a facut-o si in urma cu un deceniu cu Stapanul Inelelor.
 

In total, The Hobbit: An Unexpected Journey a facut incasari de 980 de milioane de dolari, apropiindu-se de pragul de 1 miliard de dolari.

Cele trei filme din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia blockbuster ce a culminat cu "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies