marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Lone Ranger, al treilea esec de proportii in aceasta vara. Gru si minionii l-au zdrobit pe Johnny Depp in box-office, ce incasari a facut noul sau film

In acest weekend, s-a dat una dintre cele mai dure lupte in box-office-ul nord american, intre The Lone Ranger, super productia lui Johnny Depp si animatia Despicable Me 2. Gru si minonii au cucerit inca o data lumea si box-office-ul, cu incasari de 142 de milioane de dolari la debut.

The Lone Ranger, al treilea esec de proportii in aceasta vara. Gru si minionii l-au zdrobit pe Johnny Depp in box-office, ce incasari a facut noul sau film

 

Animatia Despicable Me 2/ Sunt un mic ticalos 2 a devenit una dintre cele mai profitabile productii ale acestui an. In primul weekend, in SUA, filmul cu Steve Carell a strans incasari de 82 de milioane de dolari si 142 de milioane de dolari in 5 zile, iar la nivel global a facut incasari de 293 de milioane de dolari.


Astfel, Universal si Illumination Entertainment's au dat lovitura cu partea a doua a a animatiei Despicable Me, care acum a ajuns in topul celor mai profitabile animatii la debut din toate timpurile. Gru si ai sai minioni nu au succes doar in SUA ci si in afara tarii, de unde filmul a facut peste jumatate din profit, 151 de milioane de dolari.

In ciuda popularitatii lui Johnny Depp, The Lone Ranger s-a dovedit a fi un esec din toate punctele de vedere. Cu doar 48 de milioane de dolari incasari in SUA, cifrele sunt extrem de slabe si sub astetptarile producatorilor, tinand cont ca bugetul peliculei a explodat la peste 200 de milioane de dolari. Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski si Johnny Depp intentionau sa lanseze o noua franciza in genul Piratii din Caraibe, insa The Lone Ranger este un dezastru atat in randul fanilor, cat si al criticilor, care l-au desfiintat in recenzii.

 

 

 

The Lone Ranger/ Legenda calaretului singuratic, care a avut un buget total de 250 de milioane de dolari, a devenit al treilea mare esec financier al acestei veri, dupa productia SF After Earth cu Will Smith si thrillerul de actiune White House Down, cu Channing Tatum si Jamie Foxx. The Lone Ranger a avut o soarta trista inca de la inceput, cand cei de la Disney se gandeau sa renunte de tot la proiect, din cauza bugetului urias. Fanii nu au fost nici ei prea incantati: nici tinerii, nici adultii nu au vrut sa vada acest film, conform sondajelor.
 

Cei de la Hollywood Reporter noteaza ca The Lone Ranger le-ar putea aduce celor de la Disney pierderi de 150 de milioane de dolari. Pentru ca The Lone Ranger sa fie profitabil, ar fi trebuit sa aiba un weekend de debut  cel putin 175 de milioane de dolari la nivel global, o cifra normala pentru blockbustere, mai scriu cei de la Hollywood Reporter.
 

 

Analistii sustin ca The Lone Ranger ar putea ajunge la o cifra totala de 275 de milioane de dolari in total. In 2011, Disney a trebuit sa infrunte un alt esec de proportii, dupa ce productia John Carter le-a adus pierderi de 200 de milioane de dolari.

 


 

 


 

"Este foarte dezamagitor. Totul iesea perfect pe foaie, dar astazi e o zi frustranta." a spus Dave Hollis, seful departamentului de distributie. Daca pana acum, cele mai de succes filme ale lui Depp obtineau incasari bune de pe piata internationala, de aceasta data n-a fost cazul, pentru ca cifrele sunt foarte slabe.
 

Cei de la Hollywood Reporter sustin ca acest film ar putea strica relatia de parteneriat dintre Jerry Bruckheimer, unul dintrei cei mai mari producatori din istoria Hollywood-ului si studiourile Disney. Impreuna, ei au lansat franciza Piratii din Caraibe, insa esecul lui The Lone Ranger ar putea avea urmari dezastruoase.
 

Filmul a fost criticat din toate punctele de vedere: genul western nu este pe gustul tinerilor, iar interesul lor a fost minim, criticii l-au desfiintat pentru faptul ca incearca sa imbine prea multe genuri si rezultatul e un fiasco. Alti cinefili s-au plans de violenta, dar si de durata: are peste 2 ore.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies