marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Lone Ranger: cum a ajuns un proiect ambitios un film problema pentru Disney.  Pelicula cu Johnny Depp costa peste un sfert de miliard de $

Nu doar Paramount Pictures are probleme mari cu filmul despre zombi al lui Brad Pitt,  World War Z, mai nou in aceeasi situatie se afla si Disney cu The Lone Ranger al lui Johnny Depp. Pelicula a ramas in urma cu filmarile iar bugetul a explodat la peste 250 de milioane de $, scrie Hollywood Reporter. Lansarea filmului a fost amanata pentru iulie 2013.

The Lone Ranger: cum a ajuns un proiect ambitios un film problema pentru Disney. Pelicula cu Johnny Depp costa peste un sfert de miliard de $

GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP


Anulat vara trecuta din cauza bugetului urias, westernul The Lone Ranger a inceput sa fie filmat in februarie 2012 in Mexic dupa ce costurile au fost taiate. Bugetul filmului trecea initial de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile Disney au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani.

Surse din cadrul echipei de productie au dezvaluit ca pelicula se afla cu cateva saptamani in spatele programului de filmat iar efectele speciale grele au ridicat din nou bugetul la peste 250 de milioane de $, noteaza Hollywood Reporter. Productia filmului a scapat de sub control iar multi se tem la un rezultat in genul SF-ului cu buget de 300 de milioane de $ John Carter, ale carui performante slabe de box office au dus la demisia presedintelui Disney, Rich Ross in acest an.


The Lone Ranger e produs de Jerry Bruckheimer si va fi lansat pe 3 iulie 2013. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson.


Regizorului Gore Verbinski i s-a cerut deja sa renunte la cateva scene dupa ce cineastul a fost obligat sa taie si o secventa majora de actiune in care era implicat un tren. Scenaristii Ted Elliott si Terry Rossio au ramas in urma cu rescrierile scriptului, iar regizorul Gore Verbinski (seria Piratii din Caraibe) este cunoscut pentru faptul ca filmele sale depasesc bugetul planificat. Insa echipa formata din Johnny Depp, Jerry Bruckheimer si Gore Verbinski a fost intotdeauna un pariu castigator pentru Disney. Potrivit boxofficemojo.com, cele 4 filme din seria Piratii din Caraibe, cu care cei de la Disney si Johnny Depp au dat lovitura, au facut incasari de 3.7 miliarde de dolari.
 


The Lone Ranger este anuntat drept un western exploziv a carui actiune are loc in Vestul Salbatic. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid, care isi acunde identitatea,  si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

Povestea justitiarului mascat The Lone Ranger care alaturi de prietenul Tonto lupta pentru dreptate in Vestul Salbatic i-a cucerit pe americani inca din 1933 cand a fost lansata sub forma de teatru radiofonic iar 10 ani mai tarziu a ajuns un faimos serial pe TV (1949 - 1957) unde cele doua personaje erau interpretate de Clayton Moore si Jay Silverheels. Au mai existat doua tentative de a reinvia legenda lui The Lone Ranger in 1981 si in 2003 cu un serial TV care insa nu a fost bine primit de public.


Foarte multe studiouri de productie au cochetat cu ideea de a face un astfel de film: in 2002 Columbia Pictures si Classic Media anuntau ca vor sa aduca pe marile ecrane aventurile eroului creat de George W. Trendle si Fran Striker in anii '30.  Dupa ani la rand in care a stat in sertarele celor de la Disney, celebrele studiouri au anuntat ca dau unda verde proiectului in 2008 cu Johnny Depp.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies