marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Lone Ranger, desfiintat in primele recenzii: de ce a dezamagit super productia cu Johnny Depp

Asteptat cu mare interes de toti fanii lui Johnny Depp, The Lone Ranger, cel mai nou proiect al cunoscutului actor, nu a avut parte de recenzii favorabile, dovedindu-se a fi o dezamagire.

The Lone Ranger, desfiintat in primele recenzii: de ce a dezamagit super productia cu Johnny Depp

 

Formula castigatoare a francizei Pirates of the Caribbean - Johnny Depp (actor principal), Jerry Bruckheimer (producator) si Gore Verbinski (regizor) - s-a reunit pentru filmul The Lone Ranger, o adaptare a serialului cu acelasi nume al anilor '50.

 

Un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp) deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.

 

Desi are un procentaj de 97% din partea publicului pe Rotten Tomatoes, adica fanii sunt dornici sa-l vada, nu la fel se poate spune si despre critci: The Lone Ranger a obtinut doar un rating de 27% pe rottentomatoes.com, majoritatea recenziilor primite fiind nefavorabile.

 

"Gore Verbinski pare ca nu a mai avut suficienta munitie pentru The Lone Ranger, o comedie moderata, dar fara pretentii de franciza asa cum s-a dorit sa fie transformata. In incercarea lor de a se ridica la nivelul seriei Pirates of the Caribbean, Verbinski si Brunckheimer s-au straduit prea mult, rezultatul fiind o productie care se zbate in incercarea de a-si gasi propria cale", au scris cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

Si cei de la Variety au notat ca: "Filmul ofera publicului energia si spectacolul pe care le astepti de la o productie a lui Jerry Bruckheimer, dar sufera la capitolul realizare", in timp ce The Wrap scrie: "The Lone Ranger pare schizofrenic, o stare de spirit care ar putea fi iertata daca ar apartine unei comedii sau unui western sau unei piese de divertisment de vara, fara creier".

 

"Singurul lucru bun pe care il pot spune este ca filmul nu e 3D. Chiar si unidimensional, Johnny Depp demonstreaza ca este posibil sa exagereze fara sa-si schimbe vreodata expresia", au scris si cei de la Hollywood&Fine.

The Lone Ranger in varianta moderna promite cascadorii pe caile ferate ce-ti vor lua ochii, valuri de impuscaturi si curse cu cai. In una dintre scene, Depp alearga pe un tren care merge cu o viteza ametitoare, de 80km pe ora, in inima desertului.

Din distributia filmului, care ajunge si in cinematografele din Romania incepand cu 5 iulie 2013, mai fac parte Helena Bonham Carter, William Fichtner si Tom Wilkinson.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies