marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: primul trailer pentru Rock of Ages, musicalul de 80 de milioane de dolari 

Tom Cruise star rock?? La 50 de ani, vedeta americana a trecut printr-o transformare totala pentru cel mai nou film al sau musicalul, Rock of Ages. Astazi a aparut si trailerul oficial, in care Alec Baldwin, Catherine Zeta Jones, Russell Brand si Tom Cruise aduc pe marile ecrana atmosfera salbatica a anilor '80 si a muzicii rock.

Tom Cruise, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: primul trailer pentru Rock of Ages, musicalul de 80 de milioane de dolari

Inspirat din spectacolul hit de pe Broadway, Rock of Ages aduce in prim plan povestea a doi tineri, Drew (Diego Boneta) si Sherrie (Julianne Hough) care se cunosc in "Rock of Ages", un club de muzica rock, iar vietile lor vor fi influentate de celebrele creatii rock din anii '80.

Filmul, regizat de Adam Shankman si produs de Warner Bros si New Line Cinema, are parte de o distributie plina de staruri ca Tom Cruise, Alec Baldwin, Catherine Zeta Jones si Rusell Brand. Dar fanii vor avea parte de niste surprize de proportii.

Tom Cruise apare in rolul lui Stacee Jaxx, un star rock despre care actorul american a spus ca este "o combinatie intre Axl Rose, Keith Richards si Jim Morrison". Regizorul Shankman l-a dorit mult pe Cruis. A fost convins ca el este actorul potrivit de cand l-a auzit prima data cantand si a spus ca are o voce perfecta pentru acest rol.  Tom Cruise s-a pregatit intens si a exersat timp de 5 ore pe zi pentru a-si pregati vocea.


La 49 de ani, Cruise pare mai in forma ca niciodata, iar rolul din Rock of Ages il aduce pe marile ecrane intr-o ipostaza cu totul inedita.

Versiunea moderna a celebrului spectacol de pe Broadway are parte de scene hilare, multa muzica rock si personaje pline de umor.

Alec Baldwin si Catherine Zeta Jones revin pe marile ecrane dupa o pauza de 3 ani. Actrita galeza joaca pentru a doua oara intr-un musical, dar de aceasta data in rol negativ.

Coloana sonora este una exceptionala alcatuite din piese celebre ale lui Jon Bon Jovi, Poison, Twisted Sister sau Led Zeppelin. Bugetul filmului a fost de 80 de milioane de dolari.

 

Rock of Ages urmeaza sa fie lansat pe 1 iunie 2012 si in Romania.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies