marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hanks joaca rolul principal intr-o noua ecranizare dupa romanele lui Dan Brown. Cand apare "Inferno" in cinematografe, in care joaca si Ana Ularu

Tom Hanks intra din nou in pielea lui Robert Landgon. Este vorba despre filmul "Inferno", o noua ecranizare a unui roman semnat de Dan Brown.

Tom Hanks joaca rolul principal intr-o noua ecranizare dupa romanele lui Dan Brown. Cand apare Inferno in cinematografe, in care joaca si Ana Ularu

Pelicula continua aventurile din "Codul lui Da Vinci" si din "Ingeri si demoni". De data aceasta, personajul principal se trezeste intr-un spital italian si isi da seama ca sufera de amnezie.

Actrita britanica Felicity Jones joaca rolul femeii care il ajuta sa isi recupereze amintirile si sa opreasca un atentat biologic impotriva omenirii.


Pelicula are premiera mondiala in toamna, iar in cinematografele de la noi ajunge in 10 octombrie. Din distributie face parte si actrita romanca Ana Ularu, care a avut o ascensiune fulminanta in ultimii ani, jucand in productii de la Hollywood ca "Selena", cu Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, dar si in multe alte productii internationale.


Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies