marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy isi arata fizicul impresionant pe coperta Esquire: actorul neaga conflictul cu Charlize Theron de pe platourile de filmare de la Mad Max:Fury Road

Intr-un interviu acordat pentru revista Esquire, Tom Hardy a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu Charlize Theron, in incercarea de a oferi o explicatie despre informatiile care au aparut in presa in acest sens.

Tom Hardy isi arata fizicul impresionant pe coperta Esquire: actorul neaga conflictul cu Charlize Theron de pe platourile de filmare de la Mad Max:Fury Road


Tom Hardy
si Charlize Theron fac parte din distributia filmului Mad Max:Fury Road, un film intens asteptat de fani. Insa, presa tabloida a scris la un moment dat despre disensiunile profesionale care au aparut intre cei doi.  Insa, Tom Hardy a declarat pentru Esquire ca nu a existat asa ceva si ca Charlize Theron este "fenomenala".


Potrivit unei surse care a vorbit pentru Perez Hilton, Hardy si Theron nu s-ar fi inteles foarte bine in perioada filmarilor, actrita fiind nemultumita de stilul de munca al colegului sau.
 


"Charlize nu s-a simtit foarte confortabil cu metoda de joc a lui Tom. Nu a existat o colaborare foarte buna intre ei. Din punct de vedere profesional au facut o treaba foarte buna, insa doar atat. Tom era mult prea prins de personaj, iar Charlize obosise sa mai vorbeasca cu el in pauze", a explicat sursa respectiva.


Tom Hardy a lamurit aceasta problema in cadrul interviului acordat pentru editia din mai a revistei Esquire pe coperta careia apare intr-o ipostaza destul de provocatoare, la bustul gol. "Cred ca este incredbila. Este una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale. Nu a fost nici un conflictl", a declarat Tom Hardy despre zvonurile legate de o cearta intre el si Charlize Theron.


 

 

 


Departe de imaginea de om dur pe care si-a creat-o in majoritatea filmelor, actorul a marturisit ca in viata reala nu este atat de infricosator. "Nu sunt un luptator. Sunt un mic baiat burgez din Londra. Sunt destul de norocos ca am ajuns cine sunt acum", a marturisit actorul. Tom Hardy a jucat in The Dark Knight Rises, unde l-a jucat pe Bane, in Warrior, Inception, Lawless sau Bronson.


Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. Povestea care l-a consacrat pe Mel Gibson detine recordul Guinness pentru cel mare raport profit-cost al oricarui film vreodata (un buget de sub 400,000 de dolari in comparatie cu un castig mondial de peste 100 de milioane de dolari). Primele imagini lansate il infatiseaza pe Tom Hardy in universul post-apocaliptic.

 

 


Acum, noua productie il are in rolul principal pe Tom Hardy (in defavoarea lui Mel Gibson care a declarat ca varsta sa de 56 de ani nu mai este potrivita pentru personaj) si proiectul a fost initiat inca din 2010. Producatorii au declarat ca Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusa lumii in care acesta va duce aceleasi lupte dure insa intr-o maniera mai moderna. Ironic, bugetul acestuia este de 100 de milioane de dolari, o suma enorma comparativ cu cea a primului film din franciza, insa echipa pare optimista. "A fost o experienta uimitoare," povesteste Tom Hardy pentru Belfast Telegraph. "Este un film mare, cu buget imens si plin de cascadorii deosebite. Pelicula preia actiunea de unde s-au incheiat filmele cu Mel Gibson si va duce seria Mad Max la un cu totul alt nivel."

 

 Filmul se poate mandri cu o distributie promitatoare, printre care si Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Richard Carter, Gillian Jones si Melissa Jaffer. Data de lansare este 15 mai 2015.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies