marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy si Charlize Theron incearca sa supravietuiasca in lumea nebuna, violenta si sangeroasa din Mad Max: Fury Road: noul trailer i-a lasat pe fani cu gura cascata

Un nou trailer pentru Mad Max: Fury Road a luat cu asalt internetul. Exploziv, plin de nebunie si cascadorii spectaculoase, filmul cu Charlize Theron si Tom Hardy se anunta a fi unul dintre cele mai ciudate si fascinante din 2015.

Tom Hardy si Charlize Theron incearca sa supravietuiasca in lumea nebuna, violenta si sangeroasa din Mad Max: Fury Road: noul trailer i-a lasat pe fani cu gura cascata

Violenta, nebunie, anarhie, o lume post-apocaliptica in care nu exista nicio regula. Charlize Theron razboinica, Tom Hardy eroul unei lumi de desert, Nicholas Hoult un anarhist fara limite. Asta descoperim in noul trailer din Mad Max: Fury Road.

 

Fanii au explodat de bucurie pe internet, unde filmul se bucura de reactii fenomenale, iar trailerul este numit "cel mai nebunesc trailer al anului".

 

De aceasta data, Mel Gibson este inlocuit cu Tom Hardy, greu de recunoscut in prima parte a trailerului. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros.

 

 

 

Filmarile au durat 116 de zile in desertul Namib, iar scenele au fost filmate in ordine, ceea ce a dus la un buget mai mare, desi inca nu a fost oferita o cifra oficiala. Filmarile au fost realizate fara un scenariu detaliat, o provocare in plus pentru echipa. "Max a trecut prin multe si are multe de infruntat" a spus Tom Hardy despre personajul sau.

 

 

Mad Max: Fury Road se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 15 mai 2015.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies