marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Broken City cu Russell Crowe si Mark Wahlberg: ce se intampla cand cel mai puternic barbat din New York e tradat de nevasta

"Dovada poate fi o arma puternica" spune sloganul urmatorului film al lui Mark Wahlberg, Russell Crowe si Catherine Zeta-Jones.

Trailer pentru Broken City cu Russell Crowe si Mark Wahlberg: ce se intampla cand cel mai puternic barbat din New York e tradat de nevasta


Atunci cand un primar carismatic cu multe secrete ii cere un serviciu unui fost politist, te astepti ca lucrurile sa iasa prost.


"Broken City" ii aduce pentru prima pe Russell Crowe si Mark Wahlberg in calitate de colegi de platou. Filmul descrie povestea unui politist, devenit investigator privat (Wahlberg), care este angajat de primarul New Yorkului (Crowe) pentru a investiga infidelitatea sotiei sale. In momentul in care amantul este gasit mort, investigatorul este atras intr-o conspiratie de avengura politica, plina de jocuri murdare.

Nimic nu este ceea ce pare - anunta misterioasa Catherine Zeta-Jones.Russell Crowe joaca rolul primarului Nicholas Hosteler, primarul orasului New York, in timp ce Catherine Zeta-Jones este nevasta infidela, surprinsa in scene toride cu amantul. Filmul are un buget de 60 de milioane de $ iar regia a fost realizata de Allen Hughes, cunoscut pentru The Book of Eli. "Broken City” va fi lansat in ianuarie 2013.

Pentru Catherine Zeta-Jones care a implinit luna trecuta 43 de ani, acesta este primul film ce va fi lansat anul urmator. In luna decembrie starul premiat cu Oscar va aduce pe marile ecrane in SUA comedia Playing for Keeps, unde joaca alaturi de Gerard Butler, Jessica Biel si Dennis Quaid.



.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies