marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis minorilor pentru Neighbors, comedia fara perdea a verii: Zac Efron si Seth Rogen sunt doi vecini care duc un adevarat razboi

Ce se intampla cand langa tine se muta o fraternitate? Producatorii de la Universal au lansat un nou trailer pentru comedia Neighbors. Trailerul este restrictionat din cauza scenelor de nuditate, insa filmul se anunta a fi comedia fara perdea a verii.

Trailer interzis minorilor pentru Neighbors, comedia fara perdea a verii: Zac Efron si Seth Rogen sunt doi vecini care duc un adevarat razboi

Vara asta, Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt pusi pe fapte mari in comedia Neighbors. Noul trailer e plin de scene deocheate, insa criticii par sa iubeasca filmul, tinand cont de notele bune si recenziile favorabile primite. Primele pareri sunt pline de laude, pe Rotten Tomatoes avand un scor de 100%, cu 11 recenzii pozitive si nici una negativa, insa ramane de vazut daca situatia va fi la fel dupa ce se lanseaza si il vor vedea mai multi cinefili.

 

 

 

 

Seth Rogen si Rose Byrne joaca rolul unui cuplu proaspat mutat intr-un nou cartier. Insa viata lor de familie este data peste cap cand descopera ca vecinii lor sunt memebrii unei fraternitati. Astfel, se va isca un razboi de zile mari, plin de poante si glume..deocheate. Din distributie face parte si David Franco, fratele lui James Franco.

 

 

 

In Romania, Neighbors are premiera in cinematografe incepand cu 16 mai si este distribuite de RoImage. Regia ii apartine lui Nicholas Stoller, cel care a semnat regia pentru alte doua comedii celebre ca Forgetting Sarah Marshall sau Get Him To The Greek.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies