marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Non-Stop: Liam Neeson impiedica deturnarea unui avion intr-un film de actiune spectaculos

Liam Neeson revine in rolurile de actiune cu thriller-ul Non-Stop. Primul trailer s-a lansat si este plin de scene intense.

Trailer pentru Non-Stop: Liam Neeson impiedica deturnarea unui avion intr-un film de actiune spectaculos


Liam Neeson joaca rolul principal in Non-Stop, un film de actiune produs de studiourile Universal. In primul trailer, il vedem pe Neeson punandu-si in aplicare abilitatile, in incercarea de a salva un avion plin de pasageri.


Bill Marks (Liam Neeson) e un fost politist aerian care si-a dat demisia si s-a retras intr-o slujba banala de birou. Insa, viata sa este pusa in pericol atunci cand, in timpul unui zbor, cineva il informeaza prin SMS-uri ca pasageri din avion vor incepe sa moara la intervale de 20 de minute, iar pentru a le salva viatile trebuie sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont bancar privat. Bill va incerca sa salveze pasagerii, insa o rasturnare de situatie ii da planurile complet peste cap.


 

 

 

 

Filmul seamana cu celelalte productii de actiune in care a aparut Neeson, de la Unknown si pana la The Grey, insa fanii actorului vor avea ce sa vada, dupa cum arata trailerul.
 

In 2014, Liam Neeson are un an incarcat, in care va lansa 5 filme, printre care si Taken 3, dar si filmul animat The Prophet, inspirat de cartea lui Kahlil Gibran.
 

 

Non-Stop urmeaza sa fie lansat in SUA pe 28 februarie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies