marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Winter's Tale: Colin Farrell isi cauta sufletul pereche, Russell Crowe este un infractor in filmul fantasy al lui Akiva Goldsman, premiat cu Oscar pentru A Beautfiul Mind

A aparut trailerul pentru drama fantasy Winter's Tale, cu Colin Farell, Russell Crowe si Jennifer Connelly.  Trailerul i-a cucerit pe fani cu imaginile superbe, dar si cu o poveste de dragoste emotionanta.

Trailer pentru Winter s Tale: Colin Farrell isi cauta sufletul pereche, Russell Crowe este un infractor in filmul fantasy al lui Akiva Goldsman, premiat cu Oscar pentru A Beautfiul Mind

 

Pelicula este scrisa si regizata de Akiva Goldsman, cel care a semnat scenariul pentru minunatul film al lui Crowe "A Beautiful Mind" (2001) si are la baza romanul cu acelasi nume scris de Mark Helprin.

 

 

 

Peter Lake, intrepretat de Colin Farrell este un imigrant irlandez orfan si un mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.

 

 


Romanul “Winter’s Tale” imbina realismul cu elementele de fantezie si insereaza personaje si obiecte magice precum un inger ce apare sub forma unui cal alb zburator, un pod peste curcubeu construit de genialul arhitect Jackson Mead sau un zid format din nori, actiunea fiind plasata atat in New York-ul contemporan, cat si in secolul al XIX-lea.

 

 

Irlandezul Colin Farrell si-a castigat celebritatea dupa ce a jucat intr-o serie de productii hollywoodiene cu succes de casa, precum "Tinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonica/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elita" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) si "In Bruges" (2008), pentru care a castigat un premiu Globul de Aur. Cel mai recent film al sau, "Seven Psychopaths", a fost lansat in cinematografele nord-americane in luna octombrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies