marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Transformers:Age of Extinction: Mark Wahlberg si Optimus Prime trebuie sa salveze omenirea, cum arata noii roboti

Dupa teaser-ul prezentat la Super Bowl, producatorii filmului Transformers: Age of Extinction au oferit publicitatii primul trailer oficial. 

Trailer spectaculos pentru Transformers:Age of Extinction: Mark Wahlberg si Optimus Prime trebuie sa salveze omenirea, cum arata noii roboti

Clipul prezinta o serie impresionanta de explozii dupa ce personajul interpretat de Wahlberg descopera un Transformer sub forma de camion pe care se hotaraste sa-l distruga piesa cu piesa, insa lucrurile nu merg asa cum si-ar fi dorit. Fanii au ocazia sa-l vada si pe Optimus Prime, cu un design usor modificat, dar si pe Dinobotii, personaje noi in serie, foarte populare in benzile desenate.

 

 

Cu toate ca scenariul este pastrat secret, surse dezvaluite faptul ca Jack Reynor interpreteaza un sofer de curse. Rolul iubitei acestuia va fi jucat de Nicola Peltz, iar Mark Wahlberg este tatal ei. De asemenea, s-a aflat ca Dinoroboti vor aparea in pelicula. 

 

 

 

In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.

 

 

    

Din distributia filmului mai fac parte: Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing si T.J. Miller. Va aparea in cinematografe pe 27 iunie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies