marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers: Age of Extinction, cel mai spectaculos film din serie? Optimus Prime fura toata atentia in noul trailer 

A aparut al doilea trailer oficial pentru Transformers: Age of Extinction. Noile imagini sunt mai spectaculoase, Optimus Prime apare mai mult, iar fanii pot vedea si cum va arata noua generatie de roboti.

Transformers: Age of Extinction, cel mai spectaculos film din serie? Optimus Prime fura toata atentia in noul trailer

 

Michael Bay vrea sa aduca anul acesta cel mai spectaculos film din seria Transformers. Daca parea greu de crezut ca poate sa faca ceva si mai exploziv decat Dark of The Moon, noul trailer ne arata contrariul. Filmele Transformers au reusit de fiecara data sa atraga critici, dar cu toate astea fanii s-au inghesuit sa vada, dovada fiind si incasarile uriase.

 

Al patrulea film aduce o poveste noua, o distributie schimbata si mai multi roboti, multi noi. Insa cel care fura atentia complet este Optimus Prime, care va fi nevoit sa apeleze la Dinoboti pentru a salva omenirea de la extinctie intr-un razboi nimicitor. In trailer apare si Mark Wahlberg, alaturi de Optimus Prime, dar si Nicole Peltz, cea care va fi fiica lui in film.

 

 

 

 

In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.

 

    

Din distributia filmului mai fac parte: Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing si T.J. Miller.

 

Transformers: Age of Extinction se va lansa in Romania pe 27 iunie 2014 si este distribuit de Ro Image 2000.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies