Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trecutul tumultos al lui Amber Heard: sotia lui Johnny Depp si-ar fi abuzat fosta partenera, in urma cu 7 ani

Amber Heard ar fi fost arestata in 2009 pentru violenta conjugala impotriva fostei sale partenere, Tasys Van Ree, scrie site-ul TMZ in contextul divortului dintre actrita si binecunoscutul Johnny Depp

Trecutul tumultos al lui Amber Heard: sotia lui Johnny Depp si-ar fi abuzat fosta partenera, in urma cu 7 ani

Potrivit unor documente ale Curtii, obtinute de site, Heard si Van Ree s-au certat in 14 septembrie 2009 pe aeroportul international Tacoma din Seattle. Actrita ar fi lovit-o peste mana pe Van Ree, ceea ce a atras arestarea ei pentru violenta domestica, relateaza miercuri huffingtonpost.fr.

Amber Heard s-a prezentat a doua zi in fata justitiei, insa procurorul a refuzat sa dea curs dosarului, iar judecatorul a informat-o ca procurorii vor reexamina cazul intr-un termen de prescriere de doi ani daca vor decide sa reia procedura.

Informatia despre vechea arestare a lui Amber Heard apare la cateva saptamani dupa ce actrita de 30 de ani a depus cerere de divort pentru diferente ireconciliabile. Ea a obtinut recent un ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, dupa ce l-a acuzat de violenta conjugala. Cu doua zile inainte de depunerea cererii, actorul ar fi lovit-o peste fata cu un telefon mobil, ar fi tras-o de par si agresat-o verbal, conform documentelor juridice obtinute de Los Angeles Times si revista People.


"Pe parcursul intregii noastre relatii, Johnny Depp a fost agresiv cu mine, verbal si fizic", a spus Amber Heard intr-o declaratie data sub juramant. "Este uneori paranoic, iar temperamentul lui ma ingrozeste cateodata", a adaugat actrita, care a prezentat si probe fotografice pentru a-si sustine afirmatiile.
 

Sursa: Agerpres


Galerie foto

Cele mai citite

PRO CINEMA împlinește 15 ani de la lansare. Ce filme v-am pregătit 
De 15 ani, PRO CINEMA celebrează filmul. Filmul de festival, filmul premiat, filmul de Oscar, dar și actorii și regizorii care trăiesc și fac istorie în arta cinematografiei. 
Citeste mai mult ►