marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Trezirea fortei", episodul sapte al seriei Star Wars, asteptat cu nerabdare in Romania. Cum va arata noua sabie laser

George Lucas, creatorul seriei Star Wars, a fost omagiat la gala Centrului cultural Kennedy din Washington. Regizorul a primit cu aceasta ocazie unul dintre cele mai prestigioase premii culturale americane.

Trezirea fortei , episodul sapte al seriei Star Wars, asteptat cu nerabdare in Romania. Cum va arata noua sabie laser

Pe de alta parte, fanii asteapta cu nerabdarea lansarea in cinematiografe a celui mai recent episod din celebra saga intergalactica. "Trezirea fortei" va avea premiera pe 18 decembrie. Specialistii estimeaza deja incasari totale care ar putea atinge 3,5 miliarde de dolari.

George Lucas a primit un omagiu emotionant din partea mai tinerei lui sotii.

Mellody Hobson, sotia lui George Lucas: "Una dintre cele mai cunoscute replici din Star Wras este cea in care printesa Leia ii spune lui Han Solo: Te iubesc! Iar el ii raspunde. Stiu. Ei bine, George, Te iubim! In special eu."

 

 

Apoi a fost apluadat indelung de public, in randul caruia s-au aflat presedintele Barack Obama si prima doamna, Michelle. Numele lui George Lucas nu se regaseste insa si pe distributia ultimului film din seria Star Wars: Trezirea Fortei.

Este o lupta inversunata si mai putina coregrafie. Asta spun interpretii noilor personaje din Razboiul Stelelor despre scenele in care se incruciseaza faimoasele sabii laser.

Apare si un model nou de arma, folosita de Kylo Ren, cel care se anunta destul de sinistru. Trezirea fortei, episodul sapte al seriei, va avea premiera pe 18 decembrie. Specialistii estimeaza deja incasari totale care ar putea atinge 3,5 miliarde de dolari.

JOHN BOYEGA, ACTOR: "E ca o lupta inversunata cu sabii incandescente. O lupta foarte brutala. Aici nu e coregrafie, nu e dans... Cand activezi sabia laser esti gata sa-ti ucizi dusmanul. Imi place asta".

ADAM DRIVER, ACTOR: "Cred ca este prima data cand chiar reusesc sa puna un fascicul de lumina in sabiile laser, sunt grele si confectionate cu imprimante 3d. Cred ca avem o recuzita exceptionala, ceva ce si-ar fi dorit, cu siguranta, George Lucas cand a facut primele filme ale seriei".

Intriga din "Trezirea fortei", episodul 7 al odiseei galactice Razboiul Stelelor, ramane invaluita in mister. Putine lucruri au putut fi descifrate de fanii filmului.

Apar noi personaje, cum este Finn, un infanterist galactic care isi pune la indoiala credinta in slujba Raului. Sau personajul lui Adam Driver, sinistrul Kylo Ren. O alta eroina este tanara Rey - un fel de mecanic care mestereste tot felul de chestii din resturi.

Dar, cea mai comentata pare sa fie noua sabie laser folosita de Kylo Ren. Are manerul in forma de cruce, cu aparatoare pentru mana, si aminteste de sabiile masive ale cavalerilor medievali.

 

 

Citeste continuarea pe stirileprotv.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies