marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood, aproape de sfarsit? Cum s-a indragostit rebelul Johnny Depp de Paradisul Frantei

Se aproapie de sfarsit una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood? Tabloidele din SUA anunta ca Johnny Depp este pe cale sa se desparta de Vanessa Paradis.

Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood, aproape de sfarsit? Cum s-a indragostit rebelul Johnny Depp de Paradisul Frantei

GALERIE FOTO: 20 DE IMAGINI DIN VIATA LUI DEPP SI VANESSA PARADIS

El este barbatul iubit de milioane de femei, ea frantuzoiaca sexy care i-a rapit inima cu 14 ani in urma si alaturi de care in ultimul deceniu a facut unul dintre cele mai solide cupluri din industria de film. Cantareata/actrita/modelul care a devenit cunoscuta cu melodia "Joe Le Taxi" l-a intalnit pe Johnny Depp pentru prima data in casa unui prieten comun in 1994 pe vremea cand Johnny nu era un star de box office.


El era pe atunci implicat intr-o relatie cu Kate Moss, insa a mai fost logodit de 4 ori cu  Sherilyn Fenn, Jennifer Grey si Winona Ryder. “M-a impresionat foarte mult in anii cand am fost singura. Ma gandeam mereu la el” a marturisit Vanessa Paradis.

Cei doi s-au intalnit din nou in 1998 pe cand Johnny filma The Ninth Gate al lui Roman Polanski. Pentru Vanessa a fost momentul in care si-a dat seama ca este indragostita de el. Lui Depp i s-a intamplat acelasi lucru. "Am fost atras de spatele ei. Mi s-a parut foarte sexy. Nu stiam ce se intampla cu mine. A fost o atractie inexplicabila” a dezvaluit actorul in 2011. In 1999, cei doi au aparut pentru prima data in public in calitate de cuplu atunci cand Depp a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame Star.

GALERIE FOTO: CELE MAI SEXY ROLURI ALE LUI  JOHNNY DEPP!

Au avut o poveste de dragoste fulgeratoare: dupa doar 3 luni de cand si-au anuntat public relatia cei doui asteptau deja primul lor copil: fiica Lily-Ros. Baiatul Jack s-a nascut 3 ani mai tarziu. “Cand am devenit tata viata mea s-a schimbat complet. Abia atunci mi-am dat seama ca am ceva pentru care sa traiesc cu adevarat” a marturisit actorul.


De-a lungul timpului cei doi si-au tinut copiii departe de ochii presei. In urma cu cativa ani, Depp i-a avertizat in gluma sau poate nu :) pe paparazzi ca daca ii pozeaza copiii ii va musca.

Inainte de a o cunoaste pe Vanessa, Johnny Depp era cunoscut drept un bad boy: a fost arestat dupa ce a batut un paparazzi si a devastat o camera de hotel, insa lucrurile s-au schimbat total atunci cand frantuzoaica a intrat in viata lui. “Ne-am imblanzit unul pe celalalt” a povestit actorul nascut in Owensboro, Kentucky.

Desi cariera mult mai incarcata a lui Johnny Depp il poarta peste tot in lume, partenera sa a declarat ca nu poate sta foarte mult timp departe de el. Cei doi isi petrec majoritatea timpului impreuna la o ferma in sudul Frantei, in Plan-de-la-Tour. "Este cel mai frumos loc din lume si acolo este casa noastra" a recunoscut Vanessa desi cei doi mai au o insula impreuna, resedinte de vacanta in Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie si in Bahamas.

In ultimii ani au fost foarte multe speculatii in privinta unui mariaj intre cei doi, insa Depp a povestit ca acest lucru nu este atat de important pentru ei. “Esti casatorit in suflet, nu ai nevoie de o hartie pentru asta.”Depp adesea o numeste in interviuri pe Vanessa “fata mea” si nu a ezitat sa-si exprime dragostea pentru ea in public.


Oamenii din apropierea lui Johnny sunt ingrijorati, deoarece el si Vanessa (Paradis - n.r) par foarte departe unul de altul, acum", a declarat  acum cateva zile o sursa pentru site-ul RadarOnline. Relatarile din presa despre o posibila despartire a celor doi par sa fie contrazise de declaratiile de iubire pe care Depp (48 de ani) le face Vanessei Paradis (39 de ani), mama celor doi copii ai sai, Liily-Rose (12 ani) si Jack (9 ani).


Tot RadarOnline sustine, insa, ca Depp a solicitat consiliere legala privind o posibila incheiere a relatiei sale cu Vanessa Paradis."Nu sunt casatoriti, dar au fost impreuna atat timp si au impreuna doi copii, asa ca o despartire nu e usoara", a declarat aceeasi sursa. Se pare ca problemele au aparut in cuplu dupa ce, in aprilie, anul trecut, Depp a aparut pe prima pagina a unei reviste, sarutand o alta femeie. Acea femeie ar fi fost chiar agenta actorului, Robin Baum.
 



Modifică setările cookies