marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Val Kilmer este aproape de nerecunoscut din cauza bolii grave de care sufera. Actorul se lupta cu cancerul de anul trecut

Imagini noi, cu un Val Kilmer aproape de nerecunoscut, i-au tulburat pe admiratorii sai.

Val Kilmer este aproape de nerecunoscut din cauza bolii grave de care sufera. Actorul se lupta cu cancerul de anul trecut

Actorul, despre care rudele spun ca sufera de cancer la gat, a fost fotografiat iesind dintr-o biserica din Malibu.

 

Cei care l-au vazut spun ca abia daca mai aminteste de barbatul chipes, care in anii '90 interpreta personaje ca Jim Morrison si Batman.

 

 


 

 

Extrem de fragil, Kilmer, in varsta de 55 de ani, purta doua esarfe, infasurate in jurul gatului. Se pare ca lupta cu boala inca de anul trecut, iar acum a incercat oinclusiv sa-si ascunda fata, dupa ce a vazut ca este fotografiat.

 

De altfel, celebrul actor din "Top Gun" si "The Doors" declara in ianuarie pentru Associated Press, conform New York Daily News, ca efectueaza o serie de teste pentru o posibila tumoare, insa ulterior a dezmintit zvonurile, sustinand ca sufera doar de o ... "complicatie".

 

 

Tot atunci a fost fotografiat la doua meciuri de baschet in timp ce purta esarfe ca sa-si ascunda gatul. In februarie, a fost dus de de urgenta la un spital, din cauza unei probleme de care nu s-a afat nimic public. Ulterior, actorul si-a anuntat fanii pe retelele de socializare ca este bine.

 

 

 

 

"Doctorii si asistentele pe care le-am cunoscut sunt extraordinari si foarte respectuosi fata de prioritatile mele spirituale, drept pentru care nu pot sa va multumesc indeajuns pentru profesionalismul vostru si grija de care ati dat dovada", a spus Val Kilmer, care este un devotat membru al Bisericii Crestine Scientologice.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies