marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care va bucura milioane de fani: autoarea E.L. James va scrie inca o trilogie Fifty Shades of Grey. Povestea va fi spusa din perspectiva lui Christian Grey

Autoarea E.L. James e decisa sa isi pastreze si extinda imperiul "Fifty Shades of Grey" si a anuntat ca va scrie o noua trilogie a romanelor erotice "Fifty Shades of Grey".

Vestea care va bucura milioane de fani: autoarea E.L. James va scrie inca o trilogie Fifty Shades of Grey. Povestea va fi spusa din perspectiva lui Christian Grey

Scriitoarea care a scris cel mai de succes roman erotic din toate timpurile vrea sa dea lovitura inca o data. E.L. James a anuntat oficial ca va rescrie povestea de dragoste dintre tanara studenta virgina, Anastia Steele, si miliardarul sado-masochist Christian Grey. De data aceasta, povestea va fi expusa din punctul de vedere al eroului masculin, Christian Grey.


Anuntul a fost facut pe contul de Instagram al autoarei: "Sunt bucuroasa sa va anunt ca pe 18 iunie vom lansa noua trilogie, "Grey", din punctul de vedere al lui Christian Grey. Sper sa va placa" a scris autoarea. E.L. James sustine ca decizia a venit in urma cererilor uriase din partea fanilor, care i-au cerut mai multe detalii despre trecutul intunecat al eroului cartilor. Volumul va fi lansat pe 18 iunie, cand ar fi fost si ziua personajului, Christian Grey.
 

 

"Christian este un personaj complex si cititoarele au fost mereu fascinate de dorintele si motivatiile lui, care au o legatura stransa cu trecutul lui intunecat. Si, asa cum stim, exista intotdeauna doua laturi ale unei povesti" a declarat autoarea, conform Daily Mail, care s-a declarat "extrem de bucuroasa" ca revine in universul Fifty Shades of Grey, care a facut-o celebra si milionara.
 

In 2015, s-a lansat si primul film din trilogie, Fifty Shades of Grey, cu Dakota Johnson si Jamie Dornan in rolurile principale. Prima parte a fost regizata de Sam Taylor-Johnson, dar regizoarea s-a retras dupa primul film, din cauza discutiilor aprinse cu autoarea.


 

E.L.James l-a propus studiourilor Universal chiar pe sotul ei pentru a scrie scenariul urmatorului film, Fifty Shades of Grey. De la inceput, de cand au ajuns la o intelegere, acesteia i s-a dat control deplin asupra scenariului si chiar s-a implicat mai mult de atat, incercand sa treaca si peste regizoare Sam Taylor-Johnson. In cele din urma, cineasta a renuntat la urmatoarele proiecte, la scurt timp dupa ce Fifty Shades of Grey s-a lansat in cinematografe, dar a fost aspru criticat.
 

 

Adaptarea romanelor erotice scrise de E.L.James continau cu inca doua filme. Astfel, Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018, informeaza Hollywood Reporter. Anuntul vina la o zi dupa stirea ca sotul autoarei E.L. James se va ocupa de scenariul urmatorului film.


Romanul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a devenit un real fenomen global si s-a vandut in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea. Desi specialistii au criticat scriitura slaba si povestea neverosimila iar diverse asociatii au protestat impotriva violentei sexuale expusa in carte, povestea de dragoste neconventionala dintre Anastasia Steel si Christian Grey a devenit obsesia a milioane de femei.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies