marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vezi aici topului vedetelor de la Hollywood care au avut un an 2010 extrem de banos

James Cameron ocupa prima pozitie in topul vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari incasari din 2010, veniturile obtinute anul trecut de cineastul canadian ridicandu-se la 257 de milioane de dolari, potrivit unui clasament alcatuit anual de revista Vanity Fair, relateaza contactmusic.com.

Vezi aici topului vedetelor de la Hollywood care au avut un an 2010 extrem de banos

James Cameron a obtinut aceste venituri in calitate de regizor si producator al "Avatar", filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,8 miliarde de dolari.

Pe locul al doilea s-a clasat actorul Johnny Depp, cu incasari de 100 de milioane de dolari in 2010. Depp este actorul cu cele mai mari incasari din acest top, fiind platit cu 40 de milioane de dolari pentru rolul Palarierului Nebun din animatia 3D "Alice in Tara Minunilor", film ce a avut incasari de peste un miliard de dolari.

Podiumul a fost completat de renumitul cineast american Steven Spielberg, ale carui venituri din 2010 au fost de 80 de milioane de dolari.

Pe locurile urmatoare s-au clasat regizorul Christopher Nolan (71,5 milioane de dolari), actorul Leonardo DiCaprio (62 de milioane de dolari), actorul Tim Burton (53 de milioane de dolari), actorul Adam Sandler (50 de milioane de dolari), regizorul si scenaristul Todd Phillips (34 de milioane de dolari), actorul Taylor Lautner (33,5 milioane de dolari) si actorul Robert Downey Jr. (31,5 milioane de dolari).

De remarcat este faptul ca Taylor Lautner i-a devansat in acest top pe colegii sai din franciza "Amurg", Kristen Stewart si Robert Pattinson, clasati pe locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea, ale caror castiguri din 2010 s-au ridicat la 28,5 milioane de dolari, respectiv 27,5 milioane de dolari. De altfel, Kristen Stewart este actrita cel mai bine plasata in acest clasament al incasarilor din 2010.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies