marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cum arata o poveste de iubire pe timp de criza? Julia Roberts si Tom Hanks au devenit revelatia verii in Larry Crowne!

Julia Roberts si Tom Hanks, care au jucat impreuna in filmul "Razboiul lui Charlie", vor fi din nou parteneri pe marele ecran, in productia "Larry Crowne", regizata de celebrul actor, pe baza unui scenariu scris tot de el.

VIDEO Cum arata o poveste de iubire pe timp de criza? Julia Roberts si Tom Hanks au devenit revelatia verii in Larry Crowne!

Filmul relateaza povestea de viata a unui barbat intre doua varste, obligat sa inceapa o noua cariera.

“Filmul iti arata cum sa lupti impotriva cinismului! Oamenii sunt optimisti prin natura asa ca nu trebuie sa te lasi doborat de cinism. Am avut aceasta idee sa fac un film despre un tip care isi pierde jobul si care la final realizeaza ca a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat” a declarat Tom Hanks.

Scenariul a fost scris de Hanks in colaborare cu Nia Vardalos, scenarista si actrita raspunzatoare pentru hitul My Big Fat Greek Wedding, filmul realizat cu doar 5 milioane de dolari care a incasat 370 de milioane la nivel mondial.

Comedia dramatica se lanseaza in Statele Unite pe 1 iulie.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies