marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith cucereste box office-ul romanesc cu Focus, cel mai urmarit film al momentului in cinematografele din Romania

Un joc al perceptiei si al iubirii, filmul „Focus” il aduce pe Will Smith in fruntea box office-ului romanesc dupa weekendul de lansare, in urma caruia a inregistrat incasari de 890.843 de lei si 44.812 spectatori. Filmul care o are in distributie si pe Margot Robbie a avut premiera in cinematografele din tara pe 27 februarie.

Will Smith cucereste box office-ul romanesc cu Focus, cel mai urmarit film al momentului in cinematografele din Romania

Productia Warner Bros. Pictures reda povestea lui Nicky (Will Smith), un maestru al escrocheriilor, pentru care viata devine si mai complicata atunci cand o intalneste pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambitioasa in ale inselaciunii. Acesta incepe sa ii destainuie din secretele meseriei, insa atunci cand simte ca i s-au aprins prea tare calcaiele dupa ea, Nicky rupe relatia si dispare fara urma. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si sa-l scoata din joc pe maestrul escroc.

 

„Focus” a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi.

Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („In cautarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) si Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).
 

 

 

 

Echipa din spatele camerei ii include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul  Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit „Hotul Gentleman”, a servit drept consultant, concepand si executand toate manevrele de furt.
 

Warner Bros Pictures prezinta, o productie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – „Focus” care poate fi urmarit in cinematografele tara din 27 februarie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies