marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith, schimbare de look pentru rolul din Suicide Squad: cum va arata in rolul eroului Deadshot

Will Smith a facut o schimbare de look radicala si s-a tuns chel, pentru viitorul sau rol, din super productia "Suicide Squad".

Will Smith, schimbare de look pentru rolul din Suicide Squad: cum va arata in rolul eroului Deadshot

Will Smith a fost surprins chel zilele trecute in Toronto, Canada, acolo unde au inceput deja filmarile producitie Suicide Squad.Actorul de 46 de ani a incercat sa tina ascunsa aceasta transformare, insa a fost surprins de papparazii Daily Mail. VEZI AICI IMAGINILE CU WILL SMITH


In Suicide Squad, Will Smith il joaca pe celebrul personaj din benzile desenate DC Comics, Deadshot. Acesta este numele de cod al lui Floyd Lawton, personaj care a aparut prima data in benzile desenate cu Batman din 1950. El este usor de recunoscut dupa costumul rosu, care ii acopera si capul cu o placa metalica, ce are un ecran mic, prin care isi selecteaza tinta. El este un asasin platit, care nu rateaza niciodata tinta.
 

El este unul dintre cei mai cunoscuti antieroi din universul DC Comics si este unul dintre dusmanii lui Batman. In film, va aparea si Harley Quinn, eroina jucata de Margot Robbie, alaturi de care a jucat si in "Focus".
 

"Imi place conceptul de moralitate indoielnica si mi-a placut mereu sa ma joc cu ideile astea. Si asta mi-a placut la Deashoot, de aici am pornit. Am vrut sa inteleg psihologia lui: cum isi justifica lui insusi faptul ca poate ucide si fura de la oameni in propriul interes? In cariera mea, acest gen de personaj ma atrage cel mai mult" a mai declarat Will Smith.


 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings". Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie) si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies