marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith si Jada Pinkett Smith raman unul dintre cele mai puternice si frumoase cupluri de la Hollywood : cat de bine arata cei doi

Will Smith si Jada Pinkett Smith sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi conduc un imperiu la Hollywood, iar copiii lor sunt la fel de celebri.

Will Smith si Jada Pinkett Smith raman unul dintre cele mai puternice si frumoase cupluri de la Hollywood : cat de bine arata cei doi

Will Smith si sotia lui sunt considerati unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, desi nu au fost ocoliti de controverse. Familia Smith a venit in atentia publicului dupa ce fiica lor minora s-a pozat in pat cu un baiat mult mai mare.
 

Insa, familia a dat uitarii acest incident, iar Smith si sotia lui si-au luat o mica vacanta in Hawaii, acolo unde au fost surprinsi la fel de indragostiti ca in tinerete. Cei doi se mentin in forma si fac mult sport, iar Jada are, la 43 de ani, un corp absolut fenomenal, fara cusur.

 

 


 

 

 

 

La 42 de ani, Jada Pinkett Smith arata impresionant si este una dintre vedetele cu cel mai bine si frumos corp lucrat. Insa Will Smith a impresionat cu muschii sai, actorul fiind in forma si la 45 de ani. Cei doi au fost insotiti si de copii, inclusiv fetita lor Willow.
 

 

 

 


Anul acesta Will Smith, considerat unul dintre cei mai populari actori din lume, va reveni in atentia fanilor sai cu un film captivant, Focus, in care va juca alaturi de frumoasa Margot Robbie. Actorul pregateste si Hancock 2, dar si Bad Boys 3.

 

Will si Jada Smith, care s-au casatorit in 1997, au impreuna doi copii: un fiu, Jaden, nascut in 1998, si o fiica, Willow, nascuta in 2000. Starul hollywoodian mai are un fiu, Willard, nascut in 1992 de prima sotie a actorului, Sheree Zampino.

 

Sursa foto: Getty/Splash


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies