marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zeci de fotografii nud cu Jennifer Lawrence, furate de un hacker si puse pe internet. Kate Upton si Kaley Cuoco printre vedetele afectate de atac

Jennifer Lawrence este victima unui atac cibernetic de proportii, dupa ce au aparut pe intenet, in mod ilegal, zeci de fotografii cu actrita in timp ce poza nud.
 

Zeci de fotografii nud cu Jennifer Lawrence, furate de un hacker si puse pe internet. Kate Upton si Kaley Cuoco printre vedetele afectate de atac

Fotografiile sunt personale si au fost furate ilegal din telefonul acesteia. Insa, nu este singura, alte zeci de vedete au patit la fel, printre care Kaley Cuoco, actrita din The Big Bang Theory sau fotomodelul Kate Upton.

 

 

Conform Daily Mail, fotografiile au fost furate de hacker datorita unei brese de securitate din iCloud -  serviciul Apple de stocare online - si postate pe website-ul 4chan.


Autenticitatea unora dintre aceste fotografii nud a fost confirmata de vedete, asa cum este cazul lui Jennifer Lawrence, al carui purtator de cuvant a declarat: "Aceasta este o incalcare flagranta a spatiului privat. Autoritatile au fost deja contactate si vor pedepsi pe oricine va posta online fotografiile furate de la Jennifer Lawrence".

 


Hackerul de pe 4chan sustine ca au intrat in posesia a peste 60 de selfies nud ale castigatoarei premiului Oscar. In plus, el a postat online o lista completa a tuturor vedetelor afectate de actiunea sa, fiind dispus sa vanda inclusiv inregistrari video contra unor sume importante de bani. Prinmtre vedete se numara Kate Upton, Kaley Cuoco, Adriana Grande, Victoria Justice.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies