Ads by IBU ProTV

Bradley Cooper (I)

1975-01-05

(3 voturi)
10.0/10

Bradley Cooper s-a nascut pe 5 ianuarie 1975 in Philadelphia. Mama lui are origini italiene, iar tatal e  irlandez-american. Dupa ce a terminat Germantown Academy, in 1993, a intrat la universitatea Villanova, transferandu-se apoi la Universitatea Georgetown.  In 1997 a absolvit, iar... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Bradley Cooper (I)

Bradley Cooper s-a nascut pe 5 ianuarie 1975 in Philadelphia. Mama lui are origini italiene, iar tatal e  irlandez-american.


Dupa ce a terminat Germantown Academy, in 1993, a intrat la universitatea Villanova, transferandu-se apoi la Universitatea Georgetown.  In 1997 a absolvit, iar apoi s-a mutat in New York pentru a studia actoria la Actors Studio Drama School .Isi petrece weekend-urile lucrand la organizatia non-profit LEAP (Learning through the Expanded Arts Program), unde preda lectii de actorie copiilor.


Si-a inceput cariera de actor in 1998 in serialul TV "Sex and the City". A debutat in productia "Wet Hot American Summer" (2001), ca mai apoi sa obtina marele rol a lui Will Tippin in serialul de succes, "Alias" (2001-2003). Pentru acesta din urma a hotarat sa lase de-o parte micile proiecte si sa se mute la Los Angeles pentru o adevarata cariera in actorie.


A jucat in comedia de succes Wedding Crashers (2005), precum si in filmul Failure to Launch (2006) ca prietenul lui Matthew McConaughey. Bradley, 1,85 m, saten cu ochi albastri,  a "explodat" ca actor in 2009 cu comedia "The Hangover", care relateaza excursia la Las Vegas, invaluita in aburi de alcool, a trei prieteni. Filmul s-a bucurat de succes international si a avut parte de o continuare in 2011 "The Hangover 2" care i-a adus 5 milioane de dolari lui Bradley Cooper. Tot in 2011 a colaborat cu Robert De Niro pentru thrillerul  "Limitless"


Cooper a avut relatii cu femei celebre de la Hollywood precum Cameron Diaz, Denise Richards, Renée Zellweger si a fost  casatorit pentru un scurt timp cu Jennifer Esposito in 2007.Bradley vorbeste fluent franceza,  nu consuma bauturi alcolice si adora sa gateasca, fiind un bucatar excelent. A fost desemnat de catre revista People “Cel mai sexy barbat de pe planeta” in 2011.

 

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies