Ads by IBU ProTV

Chris Evans

1981-06-13

(2 voturi)
10.0/10

Christopher Robert Evans s-a nascut pe 13 iunie 1981 in Sudbury, Massachusetts, fiind fiul unui stomatolog si al unei dansatoare. Chris Evans, asa cum este cunoscut in industria showbiz-ului, are atat origini italiene cat si irlandeze. Crescut in credinta catolica, acesta a urmat cursurile Lincon-Sudbury... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Chris Evans

Christopher Robert Evans s-a nascut pe 13 iunie 1981 in Sudbury, Massachusetts, fiind fiul unui stomatolog si al unei dansatoare. Chris Evans, asa cum este cunoscut in industria showbiz-ului, are atat origini italiene cat si irlandeze.


Crescut in credinta catolica, acesta a urmat cursurile Lincon-Sudbury Regional High School si acolo a decis ca vrea sa fie actor profesionist. A ajuns sa faca practica intr-un birou de casting din New York, timp in care a luat lectii de actorie pentru a-si imbunatati abilitatile. Cu ajutorul unui agent de casting a primit oportunitatea de a incepe auditiile pentru o serie de roluri, dupa ce a absolvit liceul. Dupa auditii, a ajuns in serialul de televiziune “Opposite Sex” (2000).


In 2001 a primit rolul lui Jake Wyler in Not Another Teen Movie care i-a adus 2 nominalizari la premiile Teen Choice Award. Nu la mult timp dupa, Chris a jucat impreuna cu Scarlett Johansson si Bryan Greenberg in The Perfect Score (2004), un film care povesteste cum un grup de studenti gasesc o modalitate prin care sa ia note maxime la SAT. Nu a durat prea mult pentru Chris sa obtina un nou rol in filmul Cellular (2004), alaturi de Kim Basinger si William H. Macy.

In 2005 a fost apreciat pentru rolul lui Johnny Storm in "Fantastic four". In acel an Chris a fost remarcat de critici in reviste si pe internet si a ajuns in topurile celor mai atragatori barbati. In 2008, ajunge in filmul Street Kings, jucand rolul detectivului Pavel Diskant. Insa fara indoaiala 2011 este anul in care actorul american a "explodat" cu blockbusterul Captain America: The First Avenger care a strans incasari globale de peste 300 de milioane $. In 2012 reia rolul Capitanului America in mega productia The Avengers unde joaca alaturi de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson,Samuel L. Jackson si Chris Hemsworth. Tot in 2011 a mai jucat in comedia What's Your Number? alaturi de Anna Faris.

Evans este un sustinator al drepturilor homosexualilor si a avut o relatie de 2 ani cu actrita Jessica Biel.


Modifică setările cookies