Ads by IBU ProTV

Jennifer Lawrence

1990-08-15

(3 voturi)
9.8/10

Jennifer Shrader Lawrence s-a nascut in Louisville, Kentucky pe 15 august 1990. Ea are 2 frati mai mari, Ben si Blaine, o sora vitrega Meredith, iar parintii ei sunt Gary si Karen Lawrence. Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita,... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Jennifer Lawrence

Jennifer Shrader Lawrence s-a nascut in Louisville, Kentucky pe 15 august 1990. Ea are 2 frati mai mari, Ben si Blaine, o sora vitrega Meredith, iar parintii ei sunt Gary si Karen Lawrence.

Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita, a fost majoreta si model, a jucat hochei de camp si softball. In primavara anului 2004, ea a calatorit la New York si a avut cateva castinguri cu agentiile de modeling din care facea parte. Dupa ce a parasit agentia, Jen a fost reperata de un agent in timpul filmarii unui spot pentru brandul H & M.

A aparut in mai multe reclame, printre care si in cea pentru showul MTV "My Super Sweet 16", si a jucat un rol in filmul „Devil you know” (2009). La scurt timp, cariera a fortat-o pe ea si pe familia ei sa se mute la Los Angeles, unde a fost distribuita in serialul TBS "Bill Engvall Show" (2007) si in filme ca The Poker House (2008) si The Burning Plain (2008).


A intrat in atentia tuturor cu rolul lui "Ree Dolly" in " Winter's Bone” (2010). Lansat la inceputul anului 2010, filmul a castigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance. La 20 de ani, Jennifer Lawrence a lucrat alaturi de Jodie Foster si Mel Gibson in drama The Beaver lansata in 2011. Tot in acest an a aparut in blockbusterul X-Men: First Class (2011).


Iubeste sa cante la chitara, este fan Jeff Bridges si a terminat liceul cu doi ani mai devreme pentru a se apuca de actorie.


Modifică setările cookies