Ads by IBU ProTV

Johnny Depp

1963-06-09

(23 voturi)
10.0/10

Nascut in 1963 in Owensboro (Kentucky), Depp a fost un tanar rebel, a consumat droguri si nu de putine ori a apelat la vandalism. A renuntat la scoala cand avea 15 ani si a cantat in mai multe trupe de garaj, facand o adevarata pasiune pentru muzica. Totusi, dupa ce s-a casatorit cu Lori Anne... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Johnny Depp

Nascut in 1963 in Owensboro (Kentucky), Depp a fost un tanar rebel, a consumat droguri si nu de putine ori a apelat la vandalism. A renuntat la scoala cand avea 15 ani si a cantat in mai multe trupe de garaj, facand o adevarata pasiune pentru muzica.


Totusi, dupa ce s-a casatorit cu Lori Anne Allison, zilele de aventurier au luat sfarsit acesta fiin nevoit sa se angajeze ca vanzator pentru a intretine familia. O simpla vizita in Los Angeles, i-a schimbat viata lui Johny Depp. L-a intalnit acolo pe Nicolas Cage care l-a sfatuit sa se indrepte spre actorie.


Astfel Depp obtine primul rol in filmul horror “A Nightmare on Elm Street” din 1984. In anul 1990, actorul atinge culmea succesului cu rolul principal din filmul “Edward Scissorhands”, in regia lui Tim Burton.


De-a lungul carierei sale, Depp a trecut si prin momente critice atunci cand a fost acuzat ca vinde droguri clientilor din propriul club sau cand a asaltat niste paparazzi la iesirea dontr-un restaurant. Totusi talentul incontestabil al actorului l-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti actori de la Hollywood.

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies