Ads by IBU ProTV

Kate Beckinsale

1973-07-26

(6 voturi)
10.0/10

Kate Beckinsale s-a nascut in Anglia, pe 26 iulie 1973 si a trait in Londra cea mai mare parte a vietii. Parintii ei, Judy Loe si Richard Beckinsale, au jucat in numeroase productii ale televiziunii britanice. Kate a studiat la scoala privata Flexlands. In timpul cat a fost eleva a castigat premii... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Kate Beckinsale

Kate Beckinsale s-a nascut in Anglia, pe 26 iulie 1973 si a trait in Londra cea mai mare parte a vietii. Parintii ei, Judy Loe si Richard Beckinsale, au jucat in numeroase productii ale televiziunii britanice.

Kate a studiat la scoala privata Flexlands. In timpul cat a fost eleva a castigat premii pentru trei nuvele si trei poeme. A avut o adolescenta tumultoasa tratandu-se de anorexie si abuz de tigari dar si-a revenit si a inceput sa ia in serios ideea de a interpreta diverse roluri.

Debutul major a avut loc in 1991 in filmul One Against the Wind.In paralel Kate a studiat la Universitatea Oxford literatura rusa si franceza. Intre timp a mai jucat in trei filme. Anul al III - lea al Universitatii l-a petrecut la Paris.

A fost nevoita sa aleaga intre a continua studiile sau a se dedica actoriei. Dupa multe ezitari a ales sa intrerupa scoala si sa se dedice meseriei de actrita. Dupa cateva roluri minore in teatru si televiziune a interpretat un rol in Haunted jucand alaturi de Aidan Quinn si John Gielgud.

Printre filmele in care a mai jucat se numara “Cold Comfort Farm”, “Alice Through the Looking Glass”, “Pearl Harbor”, “Serendipity”, “Underworld”, “Tiptoes”, “Van Helsing”, “The Aviator”, “Underworld: Evolution”, “Click”, “Winged Creatures”, “Whiteout”.

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies