Ads by IBU ProTV

Liev Schreiber

1967-10-04

(1 voturi)
10.0/10

Liev Schreiber s-a nascut 4 octombrie 1967 in San Francisco, California. Este fiul lui Tell, un actor de teatru, iar mama lui, Heather, a fost pictorita. La varsta de 1 an, familia s-a mutat din San Francisco in Canada. Parinti lui au divortat cand avea 4 sau 5 ani. Impreuna cu mama sa s-a mutat... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›
0/10
Defiance Defiance
10/10

Despre Liev Schreiber

Liev Schreiber s-a nascut 4 octombrie 1967 in San Francisco, California. Este fiul lui Tell, un actor de teatru, iar mama lui, Heather, a fost pictorita.

La varsta de 1 an, familia s-a mutat din San Francisco in Canada. Parinti lui au divortat cand avea 4 sau 5 ani.

Impreuna cu mama sa s-a mutat la New York, unde ea conducea un taxi. In acea perioada au trait ilegal intr-o cladire parasita.

Mama lui l-a invatat sa citeasca. Si de asemenea i-a interzis sa vada filme color. Asa ca a crescut vazand filmele lui Charlie Chaplin.

A inceput sa joace la Hampshire College din Amherst, Massachusetts. Dupa aceea a absolvit Yale School of Drama in 1992. Initial a vrut sa fie scriitor de piese de teatru, dar profesorii l-au incurajat sa devina actor.

Printre filmele in care a jucat se numara
“Scream”, “His and Hers”, “Scream 2”, “Sphere”, “Twilight”(1998), “A Walk on the Moon”, “The Hurricane”, “Scream 3”, “Kate & Leopold”, “The Sum of All Fears”, “The Manchurian Candidate”, “The Omen”, “Defiance”, “X-Men Origins: Wolverine”.