Ads by IBU ProTV

Orlando Bloom

1977-01-13

(3 voturi)
9.0/10

Orlando Bloom s-a nascut in Canterbury, Kent. L-a cunoscut foarte putin pe tatal sau, Harry Bloom, un activist politic remarcabil, care a luptat pentru drepturile omului in Africa de Sud. Tatal sau a murit din cauza unui infarct pe cand Orlando avea numai 4 ani. Dupa aceasta, el si sora sa mai mare, au... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Orlando Bloom

Orlando Bloom s-a nascut in Canterbury, Kent. L-a cunoscut foarte putin pe tatal sau, Harry Bloom, un activist politic remarcabil, care a luptat pentru drepturile omului in Africa de Sud. Tatal sau a murit din cauza unui infarct pe cand Orlando avea numai 4 ani. Dupa aceasta, el si sora sa mai mare, au fost crescuti de mamalor si de un prieten de familie, Colin Stone. Cand Orlando a implinit 13 ani, mama lui i-a dezvaluit ca tatal sau biologic este Colin.

In copilarie, Orlando a suferit de dislexie. Cand a crescut, s-a dedicat artei fotografice, sculpturii si olariei. A participat in multe piese scolare si a fost foarte activ in teatrul local.

La 16 ani, s-a mutat la Londra, unde s-a alaturat Teatrului National de Tineret. Dupa ce a absolvit Guildhall School of Music and Drama, Orlando a inceput lucrul la trilogia "Lord of the rings", pentru care a petrecut 18 luni in Noua Zeelanda.

Personajul "Legolas" l-a facut atat de celebru, incatin prezent OrlandoBloom se numara printre cei mai ocupati si mai ravniti actori din industria filmului.

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›