Ads by IBU ProTV

Rachel McAdams

(1 voturi)
10.0/10

Rachel Anne McAdams s-a nascut pe 17 noiembrie 1979 in Ontario, Canada. Are doi frati mai mici: Kayleen  si Daniel. A facut scoala publica Myrtle si, mai tarziu, Institutul Elgin. Nu i-a placut lucrul academic, dar a avut un rol activ in viata de student si a facut parte din “Consiliu Studentilor”. A... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams s-a nascut pe 17 noiembrie 1979 in Ontario, Canada. Are doi frati mai mici: Kayleen  si Daniel.

A facut scoala publica Myrtle si, mai tarziu, Institutul Elgin. Nu i-a placut lucrul academic, dar a avut un rol activ in viata de student si a facut parte din “Consiliu Studentilor”.


A inceput sa practice patinaj artistic la varsta de patru ani, dar totul a ramas la stadiul de hobby. In liceu, Rachel si-a incercat norocul in domeniul studiilor culturale. In ultimul minut, un profesor de teatru a incurajat-o sa participe la o auditie si in cele din urma s-a specializat in teatru la Universitatea York, unde a absolvit cu succes.

Prima aparitie pe ecran a fost in 2001 in “My Name is Tanino”. Primul ei film de la Hollywood a fost  “The Hot Chick” (2002), unde a jucat rolul unei eleve populare  din liceu. Aparitia in comedia de succes “Mean Girls” din 2004 a adus-o in atentia reflectoarelor. Un alt rol important a fost cel din filmul “The Notebook”(2004), unde a jucat alaturi de Ryan Gosling. Pelicula a fost un succes, devenind foarte popular prin povestea emotionanta de dragoste pe care cei doi o aduc pe marile ecrane.  In 2005 a aparut in “Wedding Crashers”,  “Red Eye” si “The Family Stone”.


Intre 2006 si 2007 a decis sa ia o pauza de la filme  pentru a avea isi petrece mai mult timp cu familia. S-a reintors in 2009 pentru un rol in  “Sherlock Holmes”, regizat de Guy Ritchie, unde a jucat alaturi de Robert Downey Jr si Jude Law.


Rachel a avut o relatie de patru ani cu actorul Ryan Gosling. Ei s-au intalnit in 2003, in timp ce filmau “The Notebook”, dar au preferat sa aiba la acel moment doar o relatie profesionala. A fost luata in vizor pentru rolul lui Sue Storm din Fantastic Four (2005), insa rolul l-a primit Jessica Alba.


Este co-fondatoare a site-ului www.greenissexy.org , site care ajuta la cresterea gradului de constientizare cu privire la mediul inconjurator.


A lucrat in cadrul restaurantului McDonalds in timpul vacantei de vara, timp de trei ani. Ii place sa fac cumparaturi de la magazinele cu articole de  imbracaminte vintage si este vegetariana.


S-a clasat pe locul 63 in topul “Cele mai sexy femei din lume” al revistei FHM in 2011.
 


Modifică setările cookies