Ads by IBU ProTV

Shia LaBeouf

11 iunie 1986

(14 voturi)
7.3/10

S-a nascut pe 11 iunie 1986 in Los Angeles, California. Cunoscut pentru rolurile sale din thrillere precum Disturbia, seria Transformers si Eagle Eye, Shia LaBeouf si-a inceput cariera in comedie la 10 ani, iar apoi s-a lansat in actorie la 12 ani. Dupa ce si-a vazut un prieten la TV a decis sa... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Shia LaBeouf

S-a nascut pe 11 iunie 1986 in Los Angeles, California. Cunoscut pentru rolurile sale din thrillere precum Disturbia, seria Transformers si Eagle Eye, Shia LaBeouf si-a inceput cariera in comedie la 10 ani, iar apoi s-a lansat in actorie la 12 ani.

Dupa ce si-a vazut un prieten la TV a decis sa devina actor si inca de a doua zi a inceput sa caute un agent. A debutat in show-urile Disney asta dupa ce a devenit familiar cu scena in calitate de comedian in cafenelele din cartierul unde locuia.

Personajele sale sunt de obicei nevrotice si arata mereu cu patru ani mai tinere decat varsta sa adevarata.
 

Are multi fani sariti de pe fix si deseori este asemanat cu Robert Pattison, dar in realitate cei doi nu seamana deloc. Joaca roluri destul de dificile, reusind sa faca placute personaje destul de iritante, cum este Chas Kramer in “Constantine”, iar in Indiana Jones a reusit sa-i dea viata personajului si sa-l trasnforme dintr-un caracter lipsit de umor si obosit intr-unul amuzant.


In afara de actorie canta la tobe, bea ice tea Arizona cu ginseng si miere, ii place muzica rap si a regizat un videoclip pentru rapperul sau preferat, Cage, intitulat “I never knew you”. Este evreu si sustine ca cea mai tare zi a vietii sale a fost cea in care a avut loc Bar Mitzvah-ul sau.

Shia LeBoeuf inseamna “lauda-l pe Dumnezeu pentru carne”. La capitolul finante sta destul de bine: pentru Transformers: Dark of the Moon a incasat 15,000,000 $ iar pentru primele 2 parti ale francizei a luat peste 6 milioane de $ . A fost la un pas sa-si piarda un ochi dupa o cascadorie care a mers prost pe platourile de la Transformers 2.

A declarat ca actoria inseamna minciuna si ca scopul sau este sa fie excelent in asta. Cartea care-l inspira: “Siddhartha” de Herman Hesse. Unul din filmele preferate: “American Beauty”.

In iulie 2008, LaBeouf a fost implicat intr-un accident de masina, a fost arestat pentru conducerea masinii in stare de ebrietate. Ca urmare a ranilor suferite in accident, el a fost supus mai multor interventii chirurgicale la mana stanga, care are cicatrici si leziuni permanente.
 

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies