Ads by IBU ProTV

Big Game (2014)

Big Game

AG
(1 voturi)
9.0/10

Regizor: Jalmari Helander

Scenariu: Jalmari Helander

Sinopsis: Oskari e un baiat timid de 13 ani care isi urmeaza temator soarta. Tradistia poporului sau spune ca a...

Sinopsis

Oskari e un baiat timid de 13 ani care isi urmeaza temator soarta. Tradistia poporului sau spune ca a venit timpul ca baiatul, la fel ca stramosii lui, sa petreaca o zi si o noapte singur in salbaticie. Inarmat doar cu un arc cu sagesti, el trebuie sa se intoarca din padure cu un trofeu care sa fie dovada ca a devenit barbat.

Singur si inspaimantat, baiatul rataceste printr-o padure imensa cand aude un zgomot asurzitor. Grabindu-se sa vada ce se intampla, Oskari descopera o capsula de salvare, dar si ca aparstine avionului care transporta cel mai puternic om al lumii – Air Force One, iar inauntru se afla un om grav lovit... E insusi presedintele Statelor Unite!

Teroristii care au provocat prabusirea avionului impanzesc cerul pentru a-l repera pe presedinte, hotarasti sa-l rapeasca.

Acum, soarta celui mai puternic om din lume sta in mainile unui baiat de 13 ani. Angrenasti intr-un joc de-a soarecele si pisica, Oskari si presedintele fac echipa pentru a putea supraviestui celei mai terifiante nopsti din viasta amandurora.


Modifică setările cookies