Ads by IBU ProTV

Cititorul (2008)

The Reader

AG
Drama
128 minute
(0 voturi)
0.0/10

Regizor: Stephen Daldry

Scenariu: David Hare, Bernhard Schlink

Cu: Kate Winslet , Ralph Fiennes, Bruno Ganz

Casa de productie: Mirage Enterprises

Sinopsis: Atunci cand adolescentul de 15 ani Michael Berg se imbolnaveste de scarlatina si se prabuseste pe strada,...

Sinopsis

Atunci cand adolescentul de 15 ani Michael Berg se imbolnaveste de scarlatina si se prabuseste pe strada, este salvat si condus pana acasa de catre Hanna Schmitz, o femeie misterioasa de doua ori mai in varsta decat el.

Dupa ce intra in convalescenta, tanarul o cauta pe straina ca sa ii multumeasca pentru ajutorul acordat si intre cei doi incepe o aventura amoroasa pasionala si intensa, care se termina brusc in momentul in care Hanna dispare fara nici o explicatie din viata lui Michael.

Opt ani mai tarziu, in Germania de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Michael Berg - devenit student la drept si urmarind cu interes procesele nazistilor acuzati de crime de razboi - o reintalneste in imprejurari extrem de diferite pe fosta lui iubita, care i-a frant inima si l-a parasit intr-o stare de confuzie totala.


Acum Hanna Schmitz este judecata pentru o crima hidoasa si, intrucat refuza sa se apere la proces, Michael incepe sa suspecteze faptul ca femeia pe care a iubit-o cu aproximativ o decada in urma ascunde un secret pe care il considera mai rusinos chiar si decat crima.

Actori

Vezi toti actorii ›
Ralph Fiennes
Ralph Fiennes
Bruno Ganz
Bruno Ganz
Jeanette Hain
(I)
Jeanette Hain (I)
Brigitte

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›