Ads by IBU ProTV

Despre oameni si melci (2012)

Despre oameni si melci

AG
(4 voturi)
8.6/10

Regizor: Tudor Giurgiu

Scenariu: Ionut Teianu

Cu: Monica Barladeanu, Alina Berzunteanu, Ion Besoiu

Sinopsis: 1992, Cimpulung Muscel. Fabrica de masini ARO a dat faliment si urmeaza sa fie privatizata intr-o saptamana....

Sinopsis

1992, Cimpulung Muscel. Fabrica de masini ARO a dat faliment si urmeaza sa fie privatizata intr-o saptamana. Va fi cumparata de o companie franceza care intentioneaza sa o transforme intr-o crescatorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica ii are in prezent, doar 300 isi vor pastra locul de munca. George Petrescu, liderul de sindicat (sotul Anei, tatal lui Viorel) traieste cu o suma modica lunara, la fel ca toti ceilalti muncitori din oras.


Neputand sa doarma intr-o noapte, vede o reclama la televizor despre o banca de sperma care plateste 50 dolari pentru fiecare donatie. Asa ii vine idea nebuneasca de a salva fabrica si locurile de munca ale colegilor sai.Daca 1000 dintre muncitori isi vand sperma timp de o saptamana, ar putea strange suficienti bani pentru a salva fabrica de la faliment. Asa, ar putea sa dea din nou drumul la productie si toata lumea ar avea din nou de lucru.

Actori

Vezi toti actorii ›
Alina Berzunteanu
Alina Berzunteanu
Ion Besoiu
Ion Besoiu

Modifică setările cookies